Plötsligt händer det

Wöhööw! Vilken dag det varit. Först jobbat sen iväg och spolat av våran mustang..lite damm ni vet Sen kom Ricky med sin bil som skulle tvättas grundligt och städas inne i. Det blev gjort och sen hem,äta,duscha och fixa till sig lite OCH sen iväg till en bilträff. Vi kom dit strax innan 19 och då var det redan massor av bilar. Vi parkerar och fixar så vi är med i en röstning. Ricky Hoppas på att vinna och vi hoppades på hans bil oxå.


Rickys pärla och vårat monster!


Vi väntade och väntade på att röstningen skulle bli klar...OCH DET BLEV DEN! RICKY VANN FOLKETS RÖSTER GRATTIS RICKY TILL DIN FÖRSTA POKAL!



Det blev jäkligt kallt frampå kvällen och jag satt i bilen och frös. Gubben var törstig...på läskeblask! Vi åkte till donken och parkerade så vi hade utsikt över köpcentrats parkering...för där hände det grejer! Alla racerbilar hade samlats där och medans vi sitter där och tittar kommer det två bilar i en jävla fart och börjar drifta.DET VAR DEN GRYMMASTE DRIFTING JAG SETT. Dom körde i cirklar om varandra och runt,förbi ja det går inte att beskriva,men inte ens på film har jag sett nått liknade..GRYMT!

Nu är det dags att krama kudden..nya äventyr i morgon
1 NATALIE TISENIUS:

skriven

snygg bil! :)

2 Lena:

skriven

grattis till honom :)

3 Sophie - miss Trucker ☆:

skriven

Vilken fin impala! :)

4 Julia Krantz:

skriven

oj vilka nice bilar ni ligger inne med!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: