En stund på stranden

Hallå i stugorna!! Hett är det och idag fick lillskrutten åka med mormor och morfar till stranden.
Spännande med vattnet
Vet inte när jag låg i skuggan senast jag var på stranden ;)
Små sandiga fötter
Är du klar nu mormor...
 
1 Lena:

skriven

lite lik mormor e han allt :)

2 Tina:

skriven

Finaste lillskrutten<3

3 Pinglish:

skriven

Jäklar vad många ormar det visat sig idag, nu är de snabba att hugga när de är varma... JAg hade tur att hunden fick vara hemma när jag gick till brevlådan annars hade den klippt henne i nosen, upptäckte den precis i koppelavstånd. Ja nu tror hunden jag är galen men hon får fasen vara på kortklippta gräset, det duger åt räven så hon kan absolut göra som honom, eller hur?
En kompis berättade att en ung frisk rottis stöp av värmeslag igår, den stendog och veterinären sa att flera hundar hade dukat under i värmen och man fick absolut inte promenera med dom. Ni har nog haft varmare på er sida av landet, min altan hade 54 i solen och 32 i skuggan, nu två dagar i rad. ja vad gör man i värmen, duschar sig själv och hunden i omgångar för i sjökanten är det snok och huggisar. JAg ska nog hyra ut min brygga, bra idé kanske.
Annars så jagar jag (med strålkastarna) potentiella båttjuvar, bilar vid midnatt vid bryggorna och det är inte föreningsfolket för deras bilar känner jag igen och de skull inte fly när laporna tänds. Kommer de inatt igen ringer jag polisen. Ja det var lite torpardramatik, vem behöver en deckar :)

Svar: Odjuret mår bäst hemma framför fläkten och det blir inga långa promenader nu på dagen. Läskigt när det är så mycket ormar men jag är nog mer rädd för våra skräckspindlar i garaget. Det sitter en stor vargspindel och bara väntar på mig =S
Du skulle änna behöva en hagelskjutare ;D
Cecilia Bäckström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: