Igår bra..idag tråk


Igår blev det en tur till kanalen med lite käk. Riktigt gött att sitta där i solen tills det började regna!!Herregud vilket väder det blev..varmt och äckligt. Regnet fullkomligt öste ner från himlen. Jag har aldrig cyklat så fort hem som jag gjorde igår haha!

Idag är en jäkligt tråkig dag...ööö vad ska man göra?? Sitter här och dräller och vet inte vad jag ska hitta på. Tänkte åkt till ett ställe som heter forngården..finns ett fik där har jag för mig;) Och kul saker att fota...gamla saker

PÄRLANJääj..pärlan har fått nya snygga fälgar!! Jag vågar knappt köra bilen,så rädd som jag är för att köra mot kanter. Till helgen ska "hon" få sig en vaxning,hehe! ÄLSKAR MIN BIL

Hinner inte andasVilken dag..fullt ös hele tin! Har inte hunnit andas knappt..pust! Jobbat,tvättat och vaxat bilen,kört hit och dit..nu är jag trött!
I morn bär det av till lysekil och vi är nog borta hela dagen. Odjuret får stanna hemma med Fanny,så han kommer nog få ett träningspass,haha!

Nä nu ska jag knyta mig..

Lite segtGodmorgon! Vaknade för en stund sen och är lite halvseg idag. Det blev lite dricka igår,hehe! Idag ska jag bara slappa och sola en liten släng tror jag..

LATMASKEN


Foto Cilla

Hello..nån där,hehe! Äntligen hemma och kan sitta vid datorn en släng. Mätt är jag sen vi åt..gött! Tråkväder blev det,så det blir till att vara inne nu..men det är helt ok=D

Ska greja lite med gardiner och sätta upp ett par nya tänkte jag. Fina lantliga rullupp gardiner med tryck på. Men tummen har fastnat i latmasken...


MINA FOTON FÅR EJ KOPIERASUnderbart

Nu ska jag ha fredag!!
Vi ska åka ner till staden och sätta oss vid kanalen,
lite frukostdags för vissa och lunch för mig.
kameran åker med idag så det blir lite foton=D
En dusch innan skulle inte skada,he he!
Ses sen...


fReDaG


Fredag,denna underbara dag som är starten på ledighet...älskar fredagar! Idag ser det väldigt disigt ut..men såna dagar kan bli väldigt fina. Den som lever får se.

Dags att dra iväg till jobbet...

Sommar i hagenDen här kvällen har bara försvunnit vid datorn. Suttit och pillat med koder och designen...blir skogstokig på detta,men jag tror att det börjar arta sig snart. Jag vill ha kopieringsskydd på bloggen och det fick jag dit,men då flyttade sig bloggen till vänster..hm och jag fick inte tillbaka den till mitten...så nu är den inte skyddad. 

MINA FOTON FÅR EJ KOPIERAS!

Nu ska jag ut på kvällsrundan med odjuret..

Tji fick jagEN FOT I VATTNET...JAHAPP! HÄR LIGGER JAG OCH GOTTAR MIG MED MIN BARA BEN,HE HE!


VI VAR NERE VID KANALEN FÖR ATT JAG FICK ETT RYCK OCH TYCKTE VI..JAG OCH GUBBEN SKULLE ÄTA UTE I DET GRÖNA..TJI FICK JAG NÄR REGNET KOM.

Menmen,lite mysigt var det dock under trädgrenarna ;)

RSS 2.0