bakelsen

 
 
I morn blir det nog en sväng til stallet.
 
 
     

Kommentarer
Postat av: Lena

NICE !!! :)

2012-12-07 @ 22:24:49
URL: http://lenahaga.blogg.se/
Postat av: Matilda Johansson

Åhh vilken fin pålle! :D

2012-12-07 @ 22:53:28
URL: http://enmatilda.blogg.se/
Postat av: Elfina ♥

man blir ju inte alls sugen på en ridtur när man ser dem bilderna ♥

2012-12-08 @ 10:24:00
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Pinglan

Livet är inte på min sida den här veckan!!!!!!

Insöad, bonden plogar, bilen isig dörrar går inte att öppna, jo en efter många om och men, in med värmefläkten som nu stått på i 4 dagar.
Grannen är tvärsäker på att han ska in i bilen, rycker tag i förardörrens handtag, jag skriker NEJ!!! för det är ju nåt med min baklucka som jag tror drar ur elen men inte tänker jag på det då utan mer på is och listerna. Höjer värmen igår för nu jäklar ska jag till affären och handla innan nya snökaoset kommer i helgen
Vaknar 4 idag, vrider och vänder till 5 då åker javat på. På med kläder, rastar hunden och öppnar bommen för nu ska här iväg till de öppnar. Trodde jag.... In i enda öppningsbara (fortfarande) dörren i med nyckeln och KLICK KLICK.. fan hinner jag tänka innan jag kollar dörrhandtaget på förarsidan, där är snu isen total och grannen hade lyckats fixa batteritorsk.
Nu måste jag in under huven, hahahah vilket skämt den jäkla pliggen man ska dra i i grillen hade rostig satt sig på tvären men skam den som ger sig. Fram med sekatören, mattvart och en bit hängränna att bända med, för fast satt den. Nåväl jag lyckades få upp spärren, ringer grannen för att låna hans laddare och givetvis fylla spolarvätska för det vete fan när den huven går att öppna igen. Spolarvätska är nåt jag hamstrar som en alkis gömmer pavor men inte den här dagen, var har jag gömt dom??? I med ett par dl så länge, batteriet laddas under dagen, magen knorrar efter godis och jag är dyngsur om fötter och jackärmar. Och jag som har ett sånt där bra batteri som inte går att fylla, dyrt helvet... Zoegat smakar beskt, jag jagar min tyske bilhandlare för nu ska här bytas till fyrhjulsdrift och kanske Audi eler WW Tauro el BMW M3. Blir det bättre om jag tar en glögg och pepparkaka???? Ja här skulle ni ha en webkamera för garanterad underhållning... Ja och nu ska byggas nytt garage, det jag har är till för en släde ;)
Har jag berättat när bilen åkte ifrån mig och jag fick springa ikapp den :DDD
Och så undrar man varför hjärtat speedar...

Svar: En webkamera hade vart på sin plats,hahaha! Det skulle jag vilja sett när bilen rullade iväg,hahahha!! =D
Cecilia Bäckström

2012-12-08 @ 10:58:44
Postat av: Pinglan

Jaa det förstår jag, det går en sägen i byn om mina bravader. Hon där nere vid sjön... :)

Vid vår bom är det kolsvart när man kommer så för att hitta låshålet så säger en fyndig till mig att ha backen i så de lamporna lyser upp. Törs ju inte stänga av den på tändningen urifall den dör.
Alltså så tänker jag att på neutralen med slarvigt ilagd handbroms kan den väl skina lite rött bakåt. Dörren öppen, hunden i baksätet och jag trixar med bommen ochvad ser jag i ögonvrån? Bilfan rullar i väg i full fart mot kurvan och sluttningen ner mot sjön... Det var den kvällen som jag skrämde slag på alla vilda djur för jäklar vad jag skrek och sprang, sen toppade jag det med ett asgarv i mörkret. Jag riktigt kan se mig själv jaga bilen ca 10-15 meter. Vbilken tur hunden satt kvar hon hade ju blivit mos Ja så ser mina dagar ut i torpet, jag är inne på 5:e året nu :)

Svar: Hahaha!! Vilken syn om man skulle sett det hahaha!!
Cecilia Bäckström

2012-12-08 @ 16:03:16
Postat av: Carina

Vad fint med sá mycket snö, blir riktigt avis!!!Kraaaaaam!

2012-12-08 @ 17:59:05
URL: http://www.ninainbcn.devote.se
Postat av: anna

ÅH vill med åka till ett stall någon dag, får ta o ringa moster! :) hon har ett med får och hästar i....

svar: tack så jättemycket!! :)

2012-12-08 @ 22:38:40
URL: http://annalunda.spotlife.se
Postat av: Linnea

Ofina bilder! :)

2012-12-10 @ 22:00:05
URL: http://girlinthewood.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0