Hon hade rätt!

JAG SKULLE STANNAT HEMMA IDAG OCH GETT FAN I ALLT SOM HETER BIL! Tyckte pärlan var lite seg imorse när jag skulle åka. Tänkte inte mer på det och jobbar på. Kommer ut till bilen och ska åka hem på rast,men näpp...ticktickticktick! D Ö D! Ringer Annika som har nyckeln till aset och hon kommer med startkablar. bilen startar och jag åker ett varv innan jag ställer den utanför hennes garage för jag tänkte sätta batteriet på laddaren. Men iaf så slapp jag det och åkte och ställde bilen hemma. Åker iväg en sväng och gubben är med,kommer tillbaka hem och åker en sväng i mussen istället. DÅ ringer min son som fått ett sms av våran granne att en v70 står med lamporna på...AAAAAAAaaaaaa! Vafan,när var hur i hela friden kan jag glömma det. Jag visste att jag satt på parkeringslamporna,men glömmer stänga av dom...bra bra Cilla för batteriet som redan är dåligt..pust och stön.
 
Nu sitter jag här och är helt tom i huvet av allt som hänt med bilar denna veckan...JAG TYCKER INTE OM BILAR LÄNGRE
 
 
1 Lena:

skriven

jag gillar bilar...Ahlgrens bilar...dom gröna är godast ;P

Svar: Det kanske är det jag ska hålla mig till hädanefter ;)
Cecilia Bäckström

2 Pinglan:

skriven

Bra kaffesump på zoega :)
Här far det snöflingor i luften vilket betyder att jag inte går ut och räfsar alla löv som stormade in i veckan men jag har sopat altanen och konstaterat att stuprännorna och fått sig en dos löv. Stege fram och så ragga nån som klättarar upp och utför jobbet. Sen var det ju det där med däcken, jag ska ut på vägarna på måndag lunch/em och på tv visade dom att det ska bli snöblandat regn och minusgrader... får ta en titt i sumpen igen ;)

Svar: Fortsätt att kolla sumpen och säg till mig när jag ska hålla mig inne :pJa,jag vet och ingen av bruksbilarna här har vinterdäck på och gubben ligger ute på jobb..jag byter själv =S Tisdag stod det att det kunde komma snö.
Cecilia Bäckström

3 Micke:

skriven

OTROLIGT romantisk bild ;)

4 Lennart Pettersson:

skriven

Byt typsnitt, dra ner på storleken och ge det där med bilar en chans att vara relativt nya.

Svar: Gammal grinig gubbe...;)
Cecilia Bäckström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: