vitt vitt vitt

Ett litet projekt som jag gjorde klart för ett tag sen. Hittade den på blocket för 200kr och det är ett helt ok pris för en sån här goding.
 
 
Nå..vad tycks?
 
 
 

bara tisdag

 
 
 
 
Godkväll i stugorna! Vilket ruskväder det vart idag, hua! Åskan gjorde sig hörd oxå. Idag har jag grejat lite här hemma vilket jag inte brukar ha ork till efter jobbet. Sen tog jag mina lurviga och gick bort till en granne en sväng. Nu sitter jag här och är allmänt seg och hungrig...mat mat på gång snart. Det bästa är att det snart är helg och jag har blivit loppissugen igen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roadtrip till Bohus

 
 
 
 
 
 
 
 

Upp och ner bland trappor och gångar. Hit och dit, pust och stön. Varmt var det och det var större än jag mindes det. Men roligt hade vi och det är väl det som är meningen. Bohus fästning i all prakt och jag kände mig som en drottning när jag gick där och fantiserade om hur det hade sett ut och vilka kläder dom hade och alla fester som nog var ganska så grisiga. Jag i drömmarnas värld, gubben i...ja, vilken värld det nu är....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

notanordinaryday

 
 
 

tisdagsslö

 
 
Sol sol strålande sol!! Nu har vi legat på stranden en stund och svettats. Vattnet är så kallt så man drar sig för att gå i men det är tvunget att doppa sig för att klara av värmen. Nu står mat på schemat och sen ska vi åka en sväng och se om vi kan hitta två solstolar till rimligt pris.
 
 Nu ska odjuret ut en sväng..
 
 
 
 
 
 

Äntligen...

 
...har lillskrutten kommit! Så ljuvlig så jag finner inga ord. Mormors sötis <3
 
 

Goda grannar och en jubelidiot

Gårdagen var toppenkul. Ett par grannar kom över och vi satt på våran balkong för att senare gå ner till stan där fallensdagar höll på för fullt! Ett par timmar blev några timmar som senare slutade i massor av timmar. Överförfriskade gubbar och lagom susiga fruar skrattade, stojade och hade en förjäkla rolig kväll. När kvällen/ natten gick mot sitt slut hör vi någon som jämrar sig från en balkong..."Kan ni vara lite tysta jag ska jobba i morn!" . Gå in och lägg dig då!! Fick hon till svar. Denne granne har fört väsen i så många år dag som natt och vi grannar har stått ut tamifan hela tiden. Senast var för nån vecka sedan och då höll dom oss vakna på en vardag fram till kl 1 på natten och vi skulle också JOBBA! Nä fyfan säger jag, sopa rent runt din egna dörr innan du yttrar dig om andra och vad vi gör var tionde år.
Nu ska jag försöka svalka mig framför fläkten =b
 

aldrig mer tonåring

Igår tog vi en sväng till stan och göttade oss. Först satt vi vid kanalen och sen blev det mat på Bishop Arms och det var inte fel.
 
Idag har vi vart vid Lyckorna och solat. Tonåringen har vart med och herre gud säger jag bara! Vi hann inte slå ner röven förns en kompis till henne ringde...
 
Fanny- När ska vi åka hem?
Jag-inte nu, vi har ju precis kommit hit.
Fanny- Men när, vilken tid?
Jag- Åker vi hit så stannar vi ju inte bara en timma..
Fanny- Åh, men när åker vi hem, vilken tid??
Pappa- Vid tre
Fanny-VA!! SÅ LÄNGE!! Åååå
 
Klockan blir 2...så då är jag klar! Hör jag någon säga. Nu har jag bytt om och är klar att åka, ljuder det från Fannys håll. Jag tittar upp från min handduk och ser ett par skor..
Så...då kan vi åka
 
 
I morn åker vi utan fröken tonåring
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag och snart helg igen

Peipatrullen...
 
Orakade ben...
 
Idag har vi jobbat som skållade troll jag och Ricky. Svetten rann och vi ville bara se ett slut på arbetsdagen. Efter jobbet blev det sol och bad...gött!!
 
 
 
 
 

Hem ljuva Hem

 
 
 
Godmorgon!  Idag åker vi hem efter en härlig helg med god mat, sol och drinkar. Vårat rum ser ut som en tromb som dratt igenom med full kraft,hehe! Jaja, lite ska dom väl få att göra städerskorna ;p  Snart ska vi checka ut och packa bilen,men vi stannar några timmar till innan färden går hemmåt.
 
 
 
 

lördag

Pillepillepille...i vårat hotellfönster.
 
Frukost!! Jääj vad gött det är och sen blev det pannkakor också.
 
Morgonpromenad
 
 
Köp inte denna...hua vad äcklig den var!!
 
 
Nu ska vi faktisk kolla en film för vädret är lite sisådär, dis och lite kallt.
 
 
 
 
 
 

lysekil

 
 
 
 
Äntligen som jag längtat till detta lilla gulliga hotell!! Nu har vi suttit vi klipporna och bara njutit av allt. Cider och öl har vi inmundat och nu ska vi ta en sväng till stan och kolla läget.
 
 
 
 
 
 

sol sol

 
 
Här var vi och solade i helgen. Varmt och gött men jag kände inte på vattnet ens utan låg bara och svettades som en tok på stranden.
 
Gott med lite dregel!!
 
 
I morn ska jag jobba sista dagen för denna veckan och sen är jag ledig och det ska bli så gött. Jag hoppas att vädret fortsätter att vara soligt och varmt.
 
 
Just nu är det mat på g..
 
 
 
 
 

Blackandwhite

 
Godförmiddag alla sötnötter! Vaknade ganska så sent idag och har precis vart ute med odjuret en sväng. Igår satt vi vid kanalen och käkade lite pizza och drack lite läskeblask. En golfrunda blev det på de och vem vann...JO JAG!! I vanlig ordning. Nu är det solen som lockar så jag får väl sola det bleka dököttet en stund. Kaffe och bulle på g...
 
Ses sen..
 
 
 
 

Torsdagstrött..

 
 
Mer färgglada ljuskällor i tunnlar tack! Riktigt trevligt att tuta runt i dom då.
 
 
Jahapp! Då var det de där med att pyssla lite hemma...suck! Jag har fått nya överdrag till soffan av Nancy och det blev überbra!  Nu är det bara resten kvar att fixa. Det står kartonger i hallen som är Fannys och dom ska ner i källaren...meeen, där är det fullt. Så till helgen ska vi ner och rensa i lilla förrådet för att få plats med allt.
 
Nu ska odjuret ut i sölet innan jag ska krama kudden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0