lördag

Sötnöten tigger efter chips.
 
Jaha! Här sover vi på jobbet ;)
 
Inte en snigel utan två...
Ricky och jag fikade tårta igår för det var hans födelsedag.
 
Igår ställde jag klockan för jag skulle upp och jobba tidigt idag. Väl framme på jobbet så kom jag inte in genom entrén...suck! Taggen funkade inte och det var bara till att vända och åka hem. Men jag tog vägen om kyrkogården och fixa lite med mammas sten som har blivit lite gråsvart av vädret. Skrubbade som en helidiot och myrorna som bor vid stenen fick sig ett skumbad som heter duga. Blommorna hade klarat sig bra från allt regnande och sniglar, inget var söndertuggat.
Ni kan följa mig på instagram Cecilia7373
 
Nu ska jag äta frulle..
 
 
 
 
 

Mmmm...

 

mitt i veckan

Ove solar..
 
 
 
Godkväll i stugorna! Regnet det bara öser ner och kallt är det oxå. Min bil är lämnad på lagning och jag får tillbaka den om 2 veckor. Styrboxen till abs:en ska renoveras och sen ska den väl funka som den ska..hoppas jag! Pannkakor har smockats i stora lass och nu ska jag ta en sväng med odjuret så han får sig en tur uti blötmarkerna.
 
Nu är det inte långt kvar tills vi ska till Lysekil.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tråksöndag

Klänning från Cream, armband i strass från gulfynd.
 
Testade detta rosévin häromdagen. Såg reklam i en tidning och tyckte att det såg gott ut. Mja...lite för vattnig i smaken för min del, ganska så smaklös. Det slank ner i vilket fall. 100 riksdaler fattigare och bortslösat.
 
Idag är en sån där tråkig söndag. Vad ska man hitta på? Vad ska ni hitta på idag? Jag har iofs ett projekt som jag håller på med och som snart är klart. Ska visa er senare...
 
 
 

Midsommar

Tydligen ska det bli oväder senare i eftermiddag/ kvällen. Vi åkte till kusten tidigt idag och låg där och slappade en stund. Trött blir man av havsluften och jag ska nog slänga mig på sofflocket en stund innan duschen. Sen blir det sill och potäter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Droolmonster

                        Yoda....
 
 
Jupp! Ett riktigt dregelmonster är hon Felicia. Hemma hos Ricky kan det hänga en slobba lite här och var,hehe! Men söt är hon. 
 
 
Idag har jag haft en lugn dag på jobbet och det har vart gött som tusan. I morn blir likadant hoppas jag. Efter förra veckan så behöver jag lite lugn oh ro så kroppen hinner hämta sig. Vädret är inget att klaga på och torsdag tänkte jag sluta väldigt tidigt...
 
Nu ska jag smocka i mig lite kvällsmat och sen tryna.
 
 
 
 
 

Mollösund

 
 
 
 
 
Godmiddag! Här är bilder från igår när vi åkte runt längs kusten. Mollösund hette det visst och där hade vi aldrig varit. Fint ställe att åka till och sola över dagen.
 
Idag är det fanimig bara regn...suck! Städa och tvätta blir min hobby för dagen...suck igen!
 
 
 
 
 
 
 

En fotodag

 
 
Godkväll i bloggstugorna och andra stugor också för den delen. Idag har vi kört runt lite på kusten och bara varit. Ganska så skönt faktiskt att inte göra något och åka utan mål. Igår fotade jag våran fina stadskyrka och idag hittade jag en ute i ingenstans, hur cool som helst.
 
Mollösunds kyrka
Sen åkte vi lite vilse..hehe! Ingen koll på klockan för den har inte existerat idag. När vi kom hem så var det dags att åka och hjälpa Tina och laga en byrå. Vi var i hennes kök när det började spöregna och jag hade gått till henne. Gubben ringer...
 
Jag- Ja hallå..
Gubben- Vad gör du?
Jag- Grejar, det regnar och jag har gått hit.
Gubben-  Men du skulle ju ta bilen..jag kollar travet nu så du får gå.
Jag-Det är lugnt,det gör inget. Det är ju bara vatten..
Gubben- ok
 
2 min. senare
Vi lägger på och sen bryter helvetet lös..
Rrrrrrrrrrrring!
Jag- hallå!
Gubben- DET ÅSKAR!! JAG HÄMTAR DIG NU!!
Jag-ok...hehe!!
 
Nu ska vi kolla film och äta vaniljostkaka
 
 
 
 
 
 

Studenten

 
Igår tog sonen studenten och ja..han var bra i pickalurven kan jag säga. jag hoppas att han fick en toppenkväll efter att vi alla hade åkt hem. <3
 
 
 
 

woow

Det är ett jäkla flängande framotillbaka hela tiden. Strax ska vi åka iväg och lämna bord och stolar om det finns plats i bilen. Björkris ska med oxå! Phu...sen ska tårtorna göras och jag har ingen plats i kylen ^~^
Det löser sig nog...

Balen

Sonen tar studenten och idag är balen. Jag fick äran att köra dom till balen i Mustangen.
 
 
 
 
 
 
Det var lite av bilderna som jag tog idag. Men min favorit på Ricky kommer här....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klona mig...

 
....just nu tack! Jag skulle vilja vara typ 5 st till som rycker in denna veckan. Ricky tar studenten och jag ska hinna med alla jobb, handla, ordna med bord och stolar, mat, tårta och han bor ju inte i samma stad. Nu är det bara 1 mil, men ändå. Det blir ett jäkla åkande. Onsdag är det bal...
 
Nu drar jag täcket över huvet...natti
 
 

mums

Felicia dreglar aldrig...
 
Kvällen har spenderats med goda grannar, man, barn, svärson och hundar. God mat och dryck men jag höll mig till det alkoholfria alternativet. Bilar har polerats och stylats om lite och bra blev det. Ricky har slitit hårt av egen fri vilja och vi sa till honom att han inte behövde putsa mer...men näpp, han slet vidare. Duktig är han på polering så han får ta taket på min pärla som har märken efter träden som droppar nått konstig. Jag fick inte bort det med enbart vaxning.
 
Nu sitter jag här med en blaska som jag ska skumma igenom innan jag somnar...

vårdabilendag

Power Meet  mobilfoto
 
Morning alla snöggingar! Idag ska jag fixa lite med Volvon, tona lamporna och lägga i nya mattor i bilen. Det kommer bli görbra.  Solen är väldigt frånvarande idag...kommer den titta fram tro?
 
Ove trampar framotillbako och undrar när jag sölat i mig kaffet. Jag får väl skynda mig då...
Instagram Cecilia7373

hit och dit

 
Godkväll denna nationaldagsafton. Vädret har inte vart nåt att klaga på och vi har grejat med bilar på rullande band idag. Tvättat, vaxat, dammsugit och röjt som dårar. Nu står min gröna pärla i garaget och där får den stå tills måndag när den ska jobba. Mussen står i sitt garage och gubbens saab står ute på sin plats...bra bra! Satt en stund med Nancy på baksidan och drack lite kaffe innan gubben kom hem och vi skulle iväg en sväng till Uddevalla. Nu går jag här och kollar på all skit som ligger korsan och tvärsan överallt...orka! I morn ska jag borra hos Tina om hon är redo för lite kaos.
 
 

måndag

 
Måndag och snart är den över och gött är la de.  Köpte lite blommor till en av balkongerna igår och hittade den här skylten. Det fanns massor av kul på outleten när vi var där. På en skylt stod det " här är det fullt, gå till grannen" och en bild på en snigel. Nog om det! Snart är det studentdags så här går vi på högvarv nu. Allt som jag ska fixa är fixat. Det enda dom inte har är nått att åka på...hur ska detta gå...gå i parad, cykla med en hög med björkris runt cyklarna, skaffa chaufförer till cyklarna för att slippa styrstångsfylla...ja jag vet inte hur detta ska sluta. Vi shoppade det sista till student/bal-outfiten idag och det blev väldigt bra. Han kommer vara så stilig.
 
Näpp,nu ska jag göra slut med måndagen...

framotillbako

 
 
Dagens loppis och shoppingrunda är avklarad. Nancy är Nancy...gud skapade inte brådskan, han ville bara att vi skulle skynda oss lite. Så man får vara beredd på att få stanna i en butik i evighet ;)
 
Vi stannade vid en liten ficka vid vägen och där fikade vi goa toscakakor för att sen köra mot staden. Handlade lite blommor och en rolig skylt att sätta i krukan, och nu väntar jag och Fanny på att gubben ska komma hem så vi får äta..helst idag!
 
Tvätten ska vikas...pust o stön!

Power Meet

 
 
 
As in the good old days
 
Vilken härlig dag! Gubben vaknade tidigt och jag fick sova tills jag vaknade, gött! Ut med hunden och sen iväg på Power Meet. Kanonväder och fina bilar. Marknaden lockade oss mest. Fick köpt lite roliga grejer, svettades, trängdes och längtade efter vatten. Väl hemma igen så blev det pizza vid kanalen och där satt vi och svettades ännu mer. Gött med värmen för den har vart efterlängtad.
I morn ska jag upp igen och dra iväg med Nancy. Vi jobbar så mycket båda två så det ska bli kul att åka iväg på en roadtrip. Hoppas bara att vädret är bra...
 
 
 
 

RSS 2.0