Vart tog den vägen

Godkväll i stugorna! Ja, här satt vi igår och väntade på att en storm skulle komma. Men det kom ingen,bara regn och regn. Översvämningar blev det lite här och där. Värst var det nog ute på våran gata som var som en lite sjö.
Annars har det vart rätt lugnt i dag. Slutade tidigare och åkte hem och slängde mig på sofflocket. Där låg jag fram till kvällen..gött!
Nu ska jag kolla på Fest hos Bagge Wahlgren.
 

Regn och bara regn

Läntar jag till detta nu eller...inte nått!! 
 
 
 
Regnet vräker ner och det är ett jäkla tjöt om stormen som komma skall...när då? Jag hoppas på att det bara blir regn här för blåst kan ju kvitta. Håret flyger åt alla håll och regnar det också så blir det ju som en blöt garnmopp som far runt. Jag har iaf myst till det med lite tända ljus och kaffe.
 
 
 
 

Godkväll söndag

 
Ni vet att jag inte gillar söndagar men idag har den rullat på i lagom fart. Först fick jag sparkat upp gubben lagom tidigt...klockan var rätt. Kaffe, ut med odjuret och sen ner i garaget och rensa bort all skit. Och det var inte min skit...no no! Jag hade bara pytte pytte lite saker där som skulle slängas. Nu är det gott om plats där.
 
Tvätten är fixad..phu!  Allt ligger där det ska för ovanlighetens skull. Nu ska odjuret ut på en kvällsrunda och sen ska här trynas.
 
Igår var Tina och Lilleman här och vi åt mat och myste. Sen stod Ricky här...ploppade fram som en tomte ur en skorsten. Han blev kvar över natten. Alltid roligt med barn i huset...så länge dom inte tjivas ;)
 
Nepp, dags att gå ut rusket.
 
 
 
 

snart så

 
Godkväll! Vad julsugen jag är. Nu har jag beställt grejer som jag ska ha på jul. Ja ja jag vet att det är födelsedagar först, hehe! Men beställa kan jag så har jag det hemma tills det är dags. Första advent ska det fram!
 
Nu ska jag tryna...natti
 
 

gillart inte

 
Godkväll i stugorna! Regn och rusk i flera dagar, och ska det vara så här dystert så vill jag inte bo här. Bilen är as-skitig och inga vettiga skor har jag när det är sånt här väder. Jo gummistövlar då så klart, inget jag älskar att gå i precis. Tennispjucken har sulan gått sönder på så dom läcker som ett såll. Dags att inhandla nya!
 
Julklappar ska man väl börja köpa hysteriskt snart. En julklapp har jag lyckats att hitta...bara resten kvar. I år tänkte jag börja i tid. Hur går det då, - Jotack, sååådääär!
 
Har ni börjat handla klappar än?
 
 

Bullar Bilar & Aftonbladet

Godförmiddag! Detta var vårat fredagsmys på rasten. Himla gott!
Min bil har vart på verkstan för den har vart så märklig när man bromsar. Den liksom kanade iväg åt alla håll när man tryckte på bromsen. Lite läskigt om jag körde i 100 och skulle bromsa för då gällde det att man höll hårt i ratten. Dessutom så har den slitit däcken i fram på utsidorna så väven har börjat kika fram..ratten är sned oxå. Felet var 4 bussningar, en sprucken länkarm och inre styrleden. Nu ska jag boka tid för framvagnsinställning så det blir ordning på grejerna. Vinterdäcken ska på i samma veva!
 
Från det ena till det tredje...

TROLIGTVIS var det en pilot med...men det är inte säkert. MEN det är ju helt klart en fördel att ha piloten med.
Aftonbladet i ett nötskal!!
 
 
 

Goast i världen

 

Natti natti darling

Jahapp, då står pärlan i ide över vintern. Tvättad och polerad för att bara köra ut till våren. Lite ledsamt är det allt.
 
Å dom här jäkla löven som är överallt..överallt!! Snorar gör jag och smaken är borta. Nått mer som kan komma med förkylning...lomhörd, ryggont, tunnelseende, knäsvag...;)
 
 

baciller baciller

 
Grabbhäng i hagen..
 
Dom ser ju ganska begåvade ut..
 
Så här har min dag sett ut idag. Jag var och red i förmiddags men sen har jag bara hängt i soffan. En förkylning har slått sig ner hos mig och jag bara bävar för kommande arbetsvecka..
Tina har vart dålig ett tag och fick cocillana.
 
Och med detta säger jag god natt
 
 
 
 
 

Fredag!!

Gud så gött med fredag. Nu ska jag tvätta mussen för den ska ställas av och vila inför nästa sommar. Tänkte ta en liten sväng med den innan. Gubben ska köra han med kan jag tro.
Solen skiner men det är kallt och mitt lidande har bara börjat..suck!
 
 
Så..bara att masa sig iväg då..
 
 
 
 
 
 

tänt var det här

Höst!! Jag bara avskyr höst och vinter. Det blir mörkt och dystert, kallt och jävligt, blött och geggigt..behöver jag säga mer? Det enda mysiga är att hemmet blir som en brasa av alla tända ljus. Gubben tycker att jag eldar när jag tänder ett par ljus eller ja..kanske 15 ljus, hehe! JA, jag kan ju inte tända typ 2 ljus bara då blir det ju inget mys. Men han tycker att jag tänder brasor uppenbarligen. Jo det har ju hänt att det har eldats lite men inte med min mening. Reklam har börjat brinna när jag suttit och läst den. Såg inte att det brann förns tidningen började krulla ihop sig typ. Släckte detta snabbt i slasken och gömde eldresterna i soporna så inte gubben skulle se. Jo visst, det luktade lite men det luktade som om man tänt en öppen spis. Barnens ritpapper, grannbarnets lugg...var inte meningen att den skulle brinna och nej, jag brukar inte elda barn. Så numera kallar han mig eldarn...
 
 
 
 
 
 

måndag måndag

Godkväll i stugorna! Har änna inte haft tid med bloggen varje dag men det är inget som är ett absolut tvång för mig. Igår var vi och red på muffinsen, idag känner jag att jag har två ben!! Men inte stoppar det mig... no no. Efter jobbet idag åkte jag ut och skulle rida. Jaja, benen har vart en pina idag men upp ska jag. Jag föredrar att rida barbacka och med det kan det ju vara lite knebbligt att komma upp på hästryggen om det inte finns nått att stå på. Ut med pållen och... hm? kliar mig lite på hjälmen...jadu hästen?! Ett slätt gärde och inga stubbar och stenar här inte. Well well..cowboysarstilen då lilla gumman så får vi se om kärringen har takterna kvar. Det enda jag kunde se framför mig var att jag skulle hamna på andra sidan eller att hästen springer iväg. Jag tar sats och upp for jag som en gasell..yihaa! Muffinsen stod som en stubbe med en mycket nöjd Cilla på ryggen. Meeen mina ben!!!


Åsna eller muffins...

 
 
...ja, hon är lika go och fluffig som en muffins men lika jävla enveten som en åsna. Vill hon inte gå så går hon inte. Det får bli småturer nu när hon inte har kondis.
Vi var trötta både jag och Fanny när vi åkte hem. Fanny stenslocknade i soffan och jag gick väl runt här som en zombie eller nått i den stilen.
Nu håller gubben på att tapetsera.
 
 
 
 

bara en bild

 
Dagens bild från stallet. Konstiga hästar det finns där...
 

RSS 2.0