Så eller så

 
Hello! Söndag, jag verkligen avskyr söndagar. Det finns inget att göra. Soffan har vart min vän idag och där har jag legat så jag har väl fått formen av en eketorp nu.
Jobbat har jag gjort också. Nästa helg ska jag inte göra ett skit. JAG ska ha ledigt och bara glassa runt. Gubben ska få göra allt. Han behöver röra på sig lite.Jag förväntar mig att tapeterna kommer upp i v-rummet denna veckan utan att jag behöver nämna det. För han behöver en spark på röven för att få nått gjort. Jag däremot är tvärt om. Allt ska ske NU! Vi hade en lite diskussion om vilket håll tapeten skulle sitta på..
 
Jag- Jag vill ha den åt det hållet. ( Lägger tapeten vågrät )
Gubben- VA!!
Jag- "blink blink" Ja, det är mycket snyggare ju...
Gubben- Du vet att den väggen är väldigt lång....
Jag- Jaaaa..men du har hela veckan på dig att hålla i tapeter
Gubben- Du är ju dum i huvet,haha
Jag- HA HA HA HA!!
 
Så här eller...
...så här?
 
 

Westcoast

 
 
 
 
 
 
 
Gomiddag!! Bilar bilar bilar! Idag har vi vart och kikat på Westcoast showen som är i stan. Många fina bilar och ganska så mycket folk. Kallt är det så idag fick jag faktisk ha min goa mockajacka med lurv i.
 
Snart kommer lillskrutten  <3
 
 
 
 
 
 
 

bara gnäll

 
Godkväll i stugorna! Det har vart en lång arbetsdag idag och kroppen är mör som en bankad lövbiff. Fingrarna ser ut som korvar som nån tuggat på. Ögonen svider! Nått mer...nä jag tror inte det. I morn är det nya tag...jääj!
 
Gubben fyller år idag och har han fått nån tårta, näpp! Vi får ta det till helgen när det finns tid. Vi ska på en bilutställning på lördag och då ska jag fota i massor. Sen jobbar jag på sönda och det är tredje helgen nu..suck! Det känns i kroppen kan jag säga. Fan vad jag gnäller då...
 
Pöss
 
 
 
 

Ibland...

 
...händer det att jag köper blommor till mig själv. Ingen annan köper ju det till mig
 
 
 
 
 

en dagens

En dagens blir det idag. Det händer inte så värst ofta.
 
 
Nu på kvällen har jag vart och hälsat på lillskrutten lite. Han börjar bli förkyld och var lite hängig. Det är inte lätt att vara liten och inte kunna tala om hur man mår. Man får bara hoppas på att det går över snabbt.
 
Dagen förövrigt har vart jobb och tvättat hemma. Nu har jag banne mig vart redig och vikt den torra tvätten när den ska vikas...duktiga jag! Kan jag fortsätta med detta nu tro. Ja,det visar sig väl.
 
 
Det är snart helg igen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gammelgubben & Jag

 
Han är gammal nu men ändå pigg och det är skönt. Porrisen still going strong! Jiddrar gör han med andra hanar så fort han får tillfälle. Tror han är kungen.
Blir det nån mer efter Ove. Nja, jag tror faktiskt inte att jag kan vara utan hund. Jag kan inte vara utan en pei rättare sagt!
 
 

snyft

 
 
Jag tror hösten är här,bye bye summer! Nu går jag i ide eller typ nått sånt
 
 
 
 
 

en bild här och en där

En tidig morgon och på väg att hämta Ricky.
 
Och en sen sommarkväll nånstans i Sverige. Skymtar det en bonne ute på åkern månne...
 
Flisan..och hennes goa mule.
 
 
Jaja,annars har dagen rullat på och jobben har blivit gjorda. Fullspäckade veckor nu och det är bra. Soffan är min bästa vän nu. Sätter jag mig där efter jobbet sitter jag där!!
Nu står det mat på schemat
 
 
 

loppisbäbis

 
Japp, idag har vi vart i en antik / loppis butik. Det är ju snarare en jättelada som är fullknökat med gammalt och nytt. Lillskrutten måste ju lära sig i tid
 
 
Ska mormor köpa ny bil...
 
 
 
 
 

slödag

 
 
Godkväll i stugorna! vilket gött väder vi haft idag. Alla barnen har vart här idag och lilla sockergrynet. Han växer så det knakar. Det har vart en riktig slödag idag och det tackar jag för.

daä va gött

Min och Rickys frukost idag..gott!! Sen jobbade vi på som attan. Hela veckan är änna fullt upp och det är gött. Jag blir stirrig av att inte ha mycket att göra. Ja jag vet, jag är knäpp. Men jag trivs bäst så att ha jobb upp till knäna.
Annars har dagen rullat på och regnet har öst ner. Nu ser det ut som att solen är på g. Det ska bli bra väder några dagar framöver men kanske inte lika varmt. Löven ändrar färg och snart har vi en kavalkad av färgsprakande träd..mm fint. Jag gillar ändå inte höst och vinter.
 
 
 

peipatrull

 
 
 
Igår var jag och Fanny och hälsade på min syster2.  Blev lite sugen på en vovve där som är lite lik våran gamle Ragnar som numera är i regnbågslandet. Men näpp, jag ska ha en ny när lille Ove inte finns mer och jag hoppas på att han blir gammal. Men har jag tur så kanske hon finns kvar =D
 
 
 

å så var det ju då den festen

En man frågar en polare:
- Om du var på en vild fest, blev aspackad och vaknade upp med en kondom som hängde ut ur röven, skulle du berätta det för nån???
- Neej, aldrig...
- I så fall kanske du har lust att komma på fest hos mig ikväll?

Veterinären

 
Japp, var med gammelgubben hos vet. igår och allt var ok. Lite droppar till ögonen bara. Tina och gullungen var med som sällskap.
 

Jag har ju försovit mig idag så jag får nog lägga på ett kol!!
 
 
 
 
 

Finbesök

 
Sötisen har vart här en stund idag och han är ju så mysig. Fanny och jag nästan slåss om honom
 
Nu ska jag krama kudden om jag ska orka upp i morn. Herregud som jag sover och bara vägrar vakna på morgonen.
 
 
 

Hallå!!


Vad gör ni idag?
 

droomonster

Ricky och Flisan idag när vi var ute och rastade vovsarna.
 
Min nya almanacka som jag köpte på outleten i helgen. Den är jag väldigt nöjd med.
Dagen har bara bestått av jobb och en tur med dammsugaren här hemma. Så långt har jag kommit i mitt röjande men jag får väl ta mig i kragen till helgen kanske om det inte dyker upp nått annat kul. ;p
 
 
 
 
 
 
 

Ops!

 
 

Söndagstips

 
Jag gillar ju att testa nya drycker. Den här söta lilla flaskan kunde jag inte motstå när jag var på bolaget så den fick följa med hem. Det är inte för torrt och har ingen äcklig eftersmak som jag tycker att de flesta viner har. Detta ska ha en ungdomlig smak...alltså gillar jag det ;) Fruktig, lite melon tycker jag nog att det är. Värt att smaka och lagom om man inte vill öppna en stor flaska. Skål!
 
Nu finns en ny kategori -Cilla Tipsar. Där kommer det finnas lite av sånt som jag testar på.
 

RSS 2.0