lite av varje

 
 
Godkväll! Valborg och nu ska jag vara lite extra ledig. Det ska bli riktigt gött må jag säga! Satt och kollade på lite bilder från stallet och det får bli en sväng dit nu när jag är ledig. Då ska jag ha mina nya ridbyxor också.
Köpte ett par på en loppis, rutiga supersnygga. Ibland har man tur när man loppar runt.
 
På lördag ska vi på Mustangträff här borti krokarna Så i morn får vi väl snygga till bilen lite. Det blir nog inte svårt att fylla upp min ledighet med saker att göra.
 
Nu är det dags för odjuret att få sig en skogsrunda...a just de..vi har tiggare som slått läger i skogen och det är lite läskigt att gå förbi där...bara så ni vet.
 
 
 
 

susidus

 
Vattentornet som är ombyggt till lägenheter.
 
Lite bränna fick jag idag på balkongen. Senare började det blåsa och kylan kom, inget som jag beställt. Hoppas att det blir varmare till helgen. Nu ska jag försöka sova och bästa sättet för mig att bli trött är att spela Candy Cruch.  Så nu ska jag dyka ner i spelet...
 
Instagram Cecilia7373

Gött Gött

 
Japp! Dags att steka lite fläsk i solen da.
 
Ses senare
 
 

dagens frukost

ååå den var jäkligt god

Lillskrutten

Nu jäklar i min lilla lödda ska här gungas!! Tjohoooooooo
Ska den käringen stå där hela tiden....
MORMOR!!! Ge min den leksaken nu!
Sötaste lille skrutten <3
 
 

Lite från påsken

 
 
 

Det har inte gjorts många knop här inte. Idag skulle jag jobba...men nä! Sov till 10 och då är det kört. Vi kollade film till 2 i natt och det var väl inte så smart kanske. Påsken i det stora hela har vart lugn och det blev en sväng till loppisen i Vänersborg och då fyndade jag igen. Jag ska fota och visa.
 
Jag har börjat att städa på balkongerna och igår fick jag städat på den lilla. Nu ska bara golvet laseras igen och gubben ska bygga upp en spaljevägg på ena kortsidan. Han är ju målare så vi får se hur det blir med det...
 
Idag blir det nog en grejabilardag
 
 
 

Glad Påsk!

 
Lillskrutten följde med mormor och morfar igår på en shoppingtur och så här glad var man då.<3 
Nu står mat på schemat och i eftermiddag blir det en roadtrip med mussen.
 
 
 
GLAD PÅSK TILL ER ALLA!!
 
 

Välkommen fredag


Godagens alla därute!  Fredag och det känns så gött! Det får bli lite städande hemma idag för lillskrutten kommer i morn och ska vara med mormor och morfar <3 Han ska få följa med på loppis en sväng på förmiddagen. Sen vet jag inte vad gubben hade planerat. Det var visst nån bilträff inte så långt härifrån och då är det ju marknad också. Han kanske åker på den själv medans jag och lillskrutten myser hemma. Japp, det ska bli en myslördag i vilket fall.
Det är fortfarande snorigt värre här och kondisen är inte på topp. Jaja, det ger sig!
 
Dags att ta tag i bestyren då..
 

Mörk helg


Snorigt värre här! Fyfan för förkylning. I går morse så började det och jag låg hela eftermiddagen i soffan helt utslagen. Idag har det varit lite bättre och jag har grejat lite i köket. Nu står jag här igen med grejer som blitt över. Det blir ett senare problem...
 
Nu ska jag läsa lite kvällslektyrer
 
 

Han är döv

Ove den gamle gubben är stendöv! Nog för att han hört dåligt ett tag, men nu hör han nästan ingenting. Så här låg han när jag kom hem idag.  Jag smäller igen dörren och går in i köket.  Grejar lite, öppnar kylen, viftar med en korv för att jag tänkte att det måste han ju vakna av.  Nepp, Så jag fortsätter att feja runt och tappar ett bestick.  DÅ tittar han upp lite med ena ögat och får syn på mig...grattis! Det är verkligen som ett pensionärshem här när vi pratar med honom. Det låter så här, OOOVEEE!! HÄÄÄÄR ÄÄÄÄR VIIII!!  NEEEJ!! INTE DÄÄÄÄR, HÄÄÄÄÄR!  Han hör väl bara ett mummel i sina öron.
Jaja, den gamle ska ut på en runda nu...
 

ingen värme här inte

 
Gomiddag! I morse var det kallt, hu! Det har änna vart kallt hela dagen fastän solen skiner. Vindarna är iskalla!!
Idag slutade jag lite tidigare för att jag skulle hinna lämna in sommarpjucken till bilen. Nya fräscha däck ska på. Tur att det bara är två som ska bytas. För dyrt är det ta mig skrån!
 
Dags att hämta gubben på jobbet...
 
 
 

RSS 2.0