tigerpei

 
Härliga fredag! Jobbat, shoppat,fikat och fikat hos syster. Fanny och jag har nästan haft en heldag och det har vart lite mysigt. Köpte med lite läskeblask från bolaget också som jag ska njuta av i helgen. Jag har hittat en gör go limedryck som jag kan  rekommendera.
 
Nu är det dags för kvällsmat =D
 
 

platt fall

Den gamle är sur på mig idag, he he! Öronrens är inte poppis här. Han var så sur på mig efter att jag och Fanny skulle hälla i kletet så han tittade inte på mig ens när jag kom från jobbet, han trodde att jag skulle hälla i mer.
Vädret ja...vad har ni för väder nu?  Äntligen har solen vart framme hela dagen och det är så gött.  Men jag undrar hur länge det varar.
 
Igår beställde jag ett par nya höst/vinterstövlar från Zalando som jag hoppas kommer denna veckan.

 

Vem vill komma på pusskalas

Två som är som ler och långhalm i den lilla blå.
Måndagar, jag tycker INTE om måndagar! Fy, och den här har varit ett himla jäktande framotillbako. Men vi tog oss igenom den också och i morn är det tisdag. =D
Längtar redan till helgen och lite loppisar. Jag har inte vart på en rolig loppis på hela sommaren. Nu hoppas jag att alla drar igång så jag kan fynda lite.
 
Hopp hej dags för en dusch!
 

Guldklimpen hele dan

Nja, undrar vad mormor har där uppe...
Fast en lite fundersam sådan

 

framotillbako

Godkväll! Idag har det vart en flängaruntibilenarbetsdag, phu! Småjobb lite här och var på byggden bland kor och regnskurar, jagat feta spindlar, torkat lera från källargolv och en och annan dammtuss. Ont i halsen har jag fått och jag är hellre halt och lytt än har ont i den där jäkla halsen.
I morn är en ny dag och jag hoppas att det onda är borta!
 

insta bildbomb

 
 
Jag lever!!! Jihooo! Jag och gubben rastar mussen en sväng i det goa vädret som är ett minne blott.
Fika på stan med yngsta dottern som varit sjuk sen hon kom hem från magaluf...ac på för fullt i rummet. Så blir det då.
Den gamle tycker att vädret är aptrist..
Mmmm rostat bröd och vaniljfil, gött gött!
Å hejåhå! En bild på mig och gubben från 1995
Jag uppskattar verkligen tysnaden....hehe! Köpte den svarta lilla tavlan på Blomsterhallen för nån dags sen.
 
 
Säger inte så himla mycket om den här bilden/ bilderna...asg! 80-90
 

Bästa skylten =D
 
Regnet vräker ner i omgångar och idag har jag jobbat och vi har vart hos far och fått lite middag. Jag har fått tummen ur och lagat Rickys byxor. Fixat lite i köket och fått gubben till att borra. Så nu är jag äntligen nöjd...eller är jag verkligen det ;)
 
 
 
 

blå blå

Godkväll! Här sitter jag som en säck potatis, fingrar som ser ut som ginsengrötter och en fot som blev blå förut. Förstår inte varför jag får blåmärken bara sådär. Jag klev ur bilen och kände att det började göra ont under foten på "trampdynan" vid stortån. Sen gör det gör ont och det har svullnat upp och sen blev det blålila. Det är inte första gången som jag bara får blåmärken. Jag kan få på handen och benen. Det syns inget sen när dom gått bort som det gör med åderbrock men det ser förjävligt ut när jag har dom för dom blir svartblåa. Så under foten var nått nytt. =/
Nu ska jag halta ut med odjuret...han är piggare än mig!
 
 

Badkillen hele dan


Rädd för vatten är han inte. Stoppa näsan i vattnet är ju kul tycker lillskrutten. Mormor blir väl lite fundersam om han är en liten människa eller en liten fisk ;)
 
Varmt och gött är det och nu har det änna åskat i omgångar här men det gör mig inget. Det är lite översvämningar här och där för brunnarna hinner inte svälja allt vatten.
 
Fanny har ringt från magaluf ...phu! Allt var bra och idag har dom stekt på stranden. Vill också steka på stranden..
 

fredag

Nya brallor inköpta idag och jag bara älskar dom.
Testade den här i förrgår och nja...den var väl sådär.
Och nu till det värsta denna fredag. VI HAR KÖR BRUDARNA TILL GBG FÖR ATT DOM SKA TILL MAGALUF I MORN! Hur ska detta sluta? Kommer dom hem välbehållna. Jag kommer sitta som på nålar hela veckan för den ena är rörigare än den andra...suck!!
 
Odjuret måste till vet. också för en kontroll av tänder och lite ditt och datt. Han är ju inte purfärsk den gamle gubben och det kan vara bra att låta veterinären kolla över honom lite. En kindtand är halv och dom vill väl inte ta den om det inte är akut. Det är den jag vill att dom kollar. Sen luktar han ju döden i mun...
Nu är det dags att fira våran bröllopsdag =D
 
 

RSS 2.0