Badkillen hele dan


Rädd för vatten är han inte. Stoppa näsan i vattnet är ju kul tycker lillskrutten. Mormor blir väl lite fundersam om han är en liten människa eller en liten fisk ;)
 
Varmt och gött är det och nu har det änna åskat i omgångar här men det gör mig inget. Det är lite översvämningar här och där för brunnarna hinner inte svälja allt vatten.
 
Fanny har ringt från magaluf ...phu! Allt var bra och idag har dom stekt på stranden. Vill också steka på stranden..
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Måste kännas skönt att höra av dottern från Magaluf. Förstår att du är lite orolig, skulle jag också vara. Vilken söt lillkille!! Ha en fin dag. kram Annika

Svar: Ja det känns ju lite bättre när hon ringer emellanåt =)
Cecilia Bäckström

2014-08-04 @ 12:44:49
URL: http://www.jeansfashion.se
Postat av: Pinglish

Är det nu man ska säga "gud hör bön" :))
Så jäkla skönt med lite blåst, mulet och regn och den långdragna otäcka åskan satt där den skulle. Mer sånt vill vi ha. Har lyckats få ner innetemperaturen till 26 grader, k-rauta länsades på fläktar så här är det illegal handel till panchisarna, ja man vill ju de ska ha det bra. Annars är det bara gnäll känns det som, ska försöka ta mig igenom en bok om gröna smooties och sen också ta dessa igenom kroppen men som du säkert förstått så har de konkurrens med magnum och annat smått och gott. Kräftfisket har börjat, mums. I år kan väl inte bönderna klaga, eller??? Kompisen har stuga i närheten av skogsbranden men hon känner sig trygg och då är jag det med. Ja en brandsläckare kanske skulle inhandlas inom det snaraste, den jag har har datumet gått ut på, eller rättare sagt årtalet. Tjosan
HAhaha när de ringer från mallis :)) det gör dom ju innan de drar loss ;) hur gjorde du?

Svar: Jodå, hon har allt ring några gånger och talat om att hon lever. Sen är du ju klart att det är fullt ös medvetslös efter att hon lagt på luren ;D Det är lite behagligare luft ute nu inte det där klibbiga för det kan bli jobbigt. Åskan rensade upp lite och det var ju gött. Gillar när det åskar men inte det vädret vi hade här senast. Fyfan vad det small åt alla håll och alla översvämningar som blev.
Det är snart helg...gött =D
Cecilia Bäckström

2014-08-05 @ 14:48:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0