Piggelin


Vilken otroligt fin soluppgång det var idag. Ja ni ser ju! Ser nästan ut som en bild från Afrikas savann ;)
Är våren på väg eller kommer det mer hemsk snö?!  Fåglarna kvittrar så gött på morgonen nu och det känns iaf som att våren kommer tidigt. Pigg blir jag när solen skiner.
 
Jag ska boka tid hos frissan men jag vet inte hur jag ska göra med håret. Det löser sig!
 
 
 
 

gud så fort det går

 
Godafton!  Helgen har rusat iväg i en väldans fart...suck! Jag har iaf hunnit att pyssla runt lite i sovrummet. Nya gardiner, ner med hyllor, upp med spegel, bort med blommor och sen blev det bra. Retar mig såååå på det jäkla fula golvet vi har där. Jag får köpa nytt!
 
 
Fyllde på den här idag...slut!
 
 
I fredags fick vi ett ryck och tog taxin till stan och käka lite gött! Drack lite oxå för den delen.
 
Nepp, nu ska jag fortsätta söndags-slöa!
 
 
 
 
 

fredag

 

Det är så roligt

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagsnöje

 
 

 
 
 
 

En gnutta hopp

 
 
 

Bästa som finns

 
 
 
 
 
 
 
 

suck

 
 

sommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

 
   
 

Blackandwhite today

 
 
 
 
 
 
 

söndag

 
 
 
Söndagskul med mamma och pappa i lekparken. Mormor kommer springandes med kameran i högsta hugg =D
Gunga var kul!
 
Som sagt det är söndag och det är som vanligt tråksöndag. Jag vägrar se OS! Gubben blir förpassad till ett annat rum när han ska se..he he!
 
Ses sen
 
 
 
 

Bara bra grejer

Idag har jag vart på loppis och fyndat. Den här svarta klänningen satt prislappen kvar på och jag betalade 50 spänn för den. Helt ok! Resten av kläderna betalade jag från 20-30 kr st för och dom var knappt använda.
 
 
Skarfen gav jag en 10a för. Helt oanvänd med prislappen kvar, bra bra!
 
30 kr för dessa som tjejen hade köpt utan att prova. Bra för mig.
 
Nu ska jag bara tvätta och stryka så det är klart att använda.
Nu är det dags för lite käk och sen slappa vid dumburken..
 
 
 
 
 
 

Strandflickorna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har jag sagt det redan att vi bokat i Lysekil igen? Jag längtar dit så jag smäller av snart. Bara frukosten på hotellet och allt annat man kan gå och småäta där är ju guld. Vad gör vi där då..he he! Solar, bolaget, äter, slappar, slappar och slappar. Det blir tredje året i rad på samma hotell. Det är så mysigt där och klart värt pengarna. Ungarna frågar varför vi inte åker utomland för. Varför ska vi det när Sverige är så fint på sommaren. Vi ska väl ta en tur nån gång till varmare breddgrader, men inte så länge vi har odjuret. Det får bli när han gått vidare till de sälla jaktmarkerna.
 
 
Sen har vi ganska kul med den här också
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blackandwhite 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tunnelbanan

Denne lille är så söt så det finns inga ord för det. På alla hjärtans dag ska sötisen sova här. Det ska bli så mysigt!! Tänk att få vakna på morgonen och se den lille solstrålen, mys!
 
Är det någon av er som tittar på Tunnelbanan? Jag har bara sett några avsnitt men har suttit och tappat hakan av några av väktarnas beteende. Dom ska avstyra bråk, se till att fulla folk inte ramlar ner på spåret, hjälpa om någon behöver det m.m. INTE skapa bråk som vissa gjort i programmet. Jag skämdes över deras agerande. Att ge sig på en ensam man som somnat på tåget och ska tvinga honom att gå ur. Han ville inte, han ville sitta kvar och åka hem för han skulle upp och jobba. Dom tvingar ut honom och trycker ner honom på backen. Byxorna hade han runt fotleden, hur förnedrande är inte det.  Väktarna har tryckt på sitt överfallslarm?  Vem överföll vem? Hade det inte räckt att prata med mannen ifråga och sagt att -Du får inte sova på tåget pga du kan bli rånad eller missa din hållplats. Så håll dig vaken. Istället var dom tvungna att använda övervåld. Jag led med denne man! Det var förjävligt att se. Skärp er!
 
 
 
 

Söndagsmule

Är det vilodag så är det! För vissa..
 
Jag har vart och jobbat en släng idag och resten av dagen har tillbringats i soffan. Fjällbackamorden har gått varm här.
 
Och smarry var jag tvungen att köpa.
Igår var jag på loppis men hittade inget som var intressant. Vi gick in till möbelaffären som var bredvid och där köpte jag lite småprylar. Ljuslykta med text och en jutetavla med text på. Expediten var så jävla grinig och sånt gillar inte jag. Log inte, sa inget, bara stod och stirrade på datorn. Lagerjobb passar nog bättre när man inte kan bemöta kunderna trevligt.
Nu ska jag kolla farmen.
 

Finbesök


Idag har lillskrutten vart här och hälsat på. Mys för hela slanten! Nu sitter han själv och tar sig fram med gåstolen. Det går undan nu.
 
Från det ena till det andra..
Odjuret springer här och fjärtar som döden...suck!
 
 
 

RSS 2.0