lördag

Morgonmys
Idag har jag vart hos lillskrutten och passat honom en stund. Vi myste med kakor och leksaker :D
Sötaste <3
Sen drog jag och Camilla iväg på en riktig shoppingroadtrip. Tror vi var ute i 4 timmar och bara slösade. Vad gött det var att få bränna lite pengar. Det var vi överens om och det kändes bra att lätta lite på shoppingtrycket och plånkan...den började bli lite tung ;) Det har vart en riktigt bra dag!
När jag kom hem hade Fanny bakat kladdkaka =DD
 
 

Precis som...

...odjuret ska jag strax gör. Sova och jag sova och sova! Fan vad slitig den här veckan har varit och nästa kommer bli det också. Söndag jobbar jag och jag hoppas på att jag slipper jobba nästa helg så jag får lite mer ledigt. Igår slutade jag kl 18 och gick och somnade kl 20 Zzzzzzz.
Hemmet ser ut som en jordbävning och vem ska ta hand om det.....
 
 
 
 

Från helgen

 
Moster Fanny och lillskrutten
 
Ja, lillskrutten var här i helgen och det var ju kakor överallt...precis överallt. =D
 
Idag har det varit riktigt tråkväder. Regnat, snöat och haglat om vartannat. Det är en jäkla tur att man inte jobbar ute. Det fina vädret är som bortblåst! Suck!
 
Om det är nån därute som behöver bildelar till en saab 9-5a så har vi en hel bil att plocka på. Även bra vintepjuk på plåtfälgar finns...
 
Dags för ett avsnitt Walking Dead
 

Söndag

 
 Godkväll i stugorna! Då var snart den här helgen över och dags för hårt jobb igen. Jag har inte varit ledig den här helgen som jag velat. Jag har jobbat några timmar varje dag. Nästa helg hade jag tänkt vara ledig och bara vara.
Jag hann med en loppis i lördags efter jobbet och då fyndade jag lite kläder. Senare på eftermiddagen kom lillskrutten och stannade några timmar och då var det full rulle. Kakor högt och lågt, kuddar, plädar, leksaker och allt annat han kan finna. Roligt har han och vi får motion ;)
 
 
Det är gött att vila benen sen, haha!
Nu börjar det närma sig mars och musseväder...eller vad tror ni? Idag fick vi en sån där åkamustangväderkänsla. Vädret var hur kass som helst i morse och sen vände det och det blev klarblå himmel. Vägarna torkade och solen gassade gött.  Snart så...
 
 
God natt gott folk
 
 
 

bara bilder


Systrar
 
Den där jäkla osten köper jag inte nån mer gång. Den stinker!
jajaja nya brödrosten ;D
 
Sömntutan i vanlig ordning..
...och åt ett annat håll
krokiga tår
Måndag och den är snart slut tack och lov. Jag hann med en fika på stan med V och M med nöd och näppe. Tidsoptimisten tänkte att - Jag hinner! Och det gjorde jag fast lite senare, hehe! Tiden går så fort ibland
Nu står det mat på schemat och sen farmen. Kollar ni på farmen?
 
 
 
 
 
 

Lördag

 
Sötis <3 
Idag shoppade jag en bricka hos Mio. Den passade superbra i v-rummet. Jag letar fortfarande efter en jäkla stol till som jag ska ha vid matsalsbordet. Det verkar ju helt hopplöst..

Hur sitter man i ett framsäte? Jo som en banan och blegar ut genom sidofönstret.
 
Mule!
Wohooo!
 
 
 

måndagstrött

Känner mig överflödig så jag somnar lite då...ZZzzzz
Odjuret och snurran
Ja det snöar och snöar! Det bästa är väl att göra som Ove...dra täcket över huvet en stund ;)
 

i love mom

 

RSS 2.0