Instabomb

 

Hatten är på i snön
 

Klockan och hornen som jag målat och grejat med för längesen.
 
Butterkakan ;)
Nä, man ska inte fota vädret när man kör bil...
 
...men det var ju så fint!
 
En bricka som jag hittat. Tyckte den passade bra i mitt kök :D
Välkommen till röran!
Sötnöt! Han har varit lite krass i magen i några dagar men nu är han bättre. Jag är lite rädd för att hans tänder krånglar. :( 
Idag hämtade jag syster J och drog på loppis. Första stället köpte jag två fina plädar och på andra stället köpte jag 2 ljuskoppar och en gammal militärficklampa. Ja, jag hittade en sån där gammal leksak, en plåtsnurra som man drar igång och sen ska den snurra runt...förstår ni vad jag menar? Jag får ta en bild!
 

Dags att ta kvällspromenaden med odjuret.
 
 
 

Längre helg tack!

Helgen bara försvinner i ett navs. Inte mycket som blivit gjort här och idag har jag bara suttit och kollat på tv. Att jag har gjort det beror på att jag inte kom inte in till jobbet som skulle göras idag. Dom stora hänglåsen hade frusit och jag hade ingen kraft att få upp dom hur jag än gjorde. Det tråkiga är att jag får jobba kvällen i morn istället.
 
Lite helgbilder...
Fredagsmys
En trött gammal gubbe
Odjuret med sin nya kropp
 
 
Köket i mörkret
Jag, frusen som vanligt
Å det bästa av allt, chokladpudding!
Dags att sova och ladda för morgondagen
 
 
 
 
 

Instagram Cecilia7373
 
 
 
 

Bästa grejerna

Finns det nåt tråkigare än att klä om gamla stolar, näpp! Krångligt är det och svårt att få det bra. Då kan man göra som jag gjort. Jag köpte svart vattenbaserad snickerifärg och en flaska med Martha Stewart tintable fabric.Sen var det bara att blanda rätt mängd av varje och börja måla. 
Resultatet är lysande! Inga ömma fingrar och vredesutbrott utan en smärtfri förvandling som blir kanonsnyggt.
 
Tänk på att ha en nyans på färgen som är mörkare än tyget om det är färgade mönster. Det är lätt att det lyser igenom annars.

Jag hittade två stolar på en loppis idag som jag fixade till på en halvtimma. Nu ska jag bara försöka hitta ytterligare en sista stol...
 
 
 

Full fart

Idag har lillskrutt vart här och busat runt i några timmar. Pannkakor till middag blev det och det var ju smarrigt tyckte han =D Mormor skulle pumpa ett barnvagnsdäck och fokuserad som jag var så såg jag inte det lilla fingret som klämdes i cykelpumpen. Jag tittade upp och såg lillskrutts min och sen blev det liv i luckan.  Kallt vatten och en klubba gjorde susen ;)
Fredag till lördag passade vi pisselisa....
Hon är en riktig protestpinkare utan anledning. Vi trodde inte att hon hade gjort något men sen trampade gubben på Fannys fårskinnsfäll på golvet...suck!  Jag har köpt ett sånt tvättmedel för fårskinn så nu ska jag testa detta.
Vädret idag då! I morse var det kanonfint, solen sken och luften var frisk. Kunde det inte varit så ett tag istället för det här skitvädret som kom på eftermiddagen =(  Det ska komma snö säger dom som vet...
 
 

tututut

Åååå vad roligt mormor....mamma ser du mig?!!!  Haha! Den lille sötstruten fick sitta i brandbilen i stan när vi var och shoppade jag och Tina. Lilleskruttens skor klämde som T&T hade köpt så hon skulle köpa nya till honom. Han hade sååå fullt upp med allt annat i affären, hejåhå! Tillslut så blev det ett byte och T var nöjd för hon hade med sig mer pengar ut från butik än hon hade när hon gick in, hahaha! Jag och lillskrutt hittade den stora brandbilen och då glömde han tid och rum.  Mormor är bäst! ;DD

Åsså har vi den gamle skraje gubben. Han kom in och väckte oss vid 4-5 tiden i morse...SOS ALARM...EMERGENCY!!!! Det åskade och det tycker han är jätteläskigt. Han hör ingenting men han ser blixtarna. Det var bara att gå upp och visa honom vart han kunde ligga inne hos oss och sen var det bra.
 
Nä hörni.. dags att röja lite i hemmet då...
 

Snön faller


Igår hade vi lillskrutten här hela långa dagen. Han sov inte en blund . Nopp, bara vägrade,haha!
Snön föll och försvann lika fort igår. Sen kom stormen och det var lite kaos på våran gata där ett stort träd föll över en bil som kom åkandes.
Nu är det vindstilla och snön faller åter igen...
 
Måste bara visa den gamle hur han gör när vi går utanför dörren. Där står han och väntar <3
 
 

Nära skjuter ingen hare...


...men det skrämmer förjävligt! Jag har besiktat bilen idag och jag var så nervös. Dom var två!!! Jag tänkte att det här, det här minsann kommer INTE gå vägen. Jag vrider och vänder på mig och vågar knappt titta eller höra. Felställda lampor, färgade blinkerslampa som börjat blekna, glapp i krängningsstaget bak, för höga halter i avgaserna....suck tänkte jag bara!
Lamporna ställde dom rätt och sen körde han bilen som en blådåre runt kvarteret och sen var halterna bra. Blankt papper!! Tjo vad glad jag blev.
 
 
 
 
 

fredagsmyset

Förrätt
 
varmrätt
efterrätt =D
 

som bortblåst

Snön är som bortblåst och bilen ser ut som helvetet själv.  Det blåser rätt bra nu och jag hoppas på lite svinn från balkongen, hoppas kan jag ju! Det är skönt att alla helger är över nu så det kan återgå till det normala på jobbet.  Det blir jäkligt rörigt när det är nån dag där och nån dag här, vart fasen ska man börja liksom...
Nu är det helg igen och jag sitter och undrar vart jag ska börja i hemmets röra...suck!
 
 
 
 
 

nyårsafton

Middag för två tråkmånsar..
Vitlöksmarinerad oxfilé inrullad i bacon och lite bös till det ;)
Bästa av allt...efterrätten!!
Åsså har vi den lille tjurskallen som inte gillar att jag trycker upp kameran mitt i siestan...
Gott nytt år och god fortsättning på det nya året!
 
 

RSS 2.0