Nära skjuter ingen hare...


...men det skrämmer förjävligt! Jag har besiktat bilen idag och jag var så nervös. Dom var två!!! Jag tänkte att det här, det här minsann kommer INTE gå vägen. Jag vrider och vänder på mig och vågar knappt titta eller höra. Felställda lampor, färgade blinkerslampa som börjat blekna, glapp i krängningsstaget bak, för höga halter i avgaserna....suck tänkte jag bara!
Lamporna ställde dom rätt och sen körde han bilen som en blådåre runt kvarteret och sen var halterna bra. Blankt papper!! Tjo vad glad jag blev.
 
 
 
 
 
1 Pinglish:

skriven

För att inte behöva oroas om halterna kan man se till att ha ganska lite bensin i tanken och hälla i 1L etanol precis före besiktning :)
Förra året fick jag en tvåa på krängnings... nåt då höll jag på att bryta ihop när jag löste ut bilen på BMW som gav fasen i att släcka tvåan och dyrt var det.
Hoppas hoppas det blir snö imorgon, det är så grått och mörkt, det hjälper inte att månen lyser. Men du ska se att på måndag då kommer det vara snökaos för då ska jag halka till sjukhuset. Hunden har lagt sig efter att ha vädrat vilt på gården men till slut hände det som var meningen med att gå ut i mörkret. Om nån skulle se och höra mig när jag dirigerar hunden till att göra tvåan fort som fan skulle de skratta för jag och hunden vi hör allt, ser allt och vi vill båda in. Det är då man får överlägga med sig själv om vilket som känns tryggast, nu eller vid fyra i natt, så jag fortsätter tjata på att hon ska sätta sig direkt. Katt är bra, kanske ska träna henne att gå på lådan... Nu söver jag mig med en kopp roobioste och en dålig film, godanatt

Svar: Fan vad tråkigt! K-sprit är bra i tanken också. Jag brukar hälla i det men glömde det denna gången. Det gick ju bra ändå som tur var.Man skulle vara en liten vinterfluga och smyga på dig ;))
Cecilia Bäckström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: