Han smälter in...

 

...i naturen! Ove trivs när vädret blivit lite svalare. Han är piggare helt enkelt
 
Lillskrutten sov över från fredag till lördag och det var bara mys för hele slanten. Han somnade innan 19 och vaknade 9...vi sov gött! Dagens händelse var att morfar sov i soffan, tihihi! Det tyckte han var jätteroligt och skvallrade till sin mamma direkt när han kom hem.  
Idag blev det en sväng till Ikea och köpa soffklädsel till en soffa som jag fått. Det blev superbra! I morgon ska jag försöka bli av med den gamla...
 
 
 

en vanlig dag

Han tigger INTE....
 
 
 

Långhelg

I torsdags var vi på Danko Jones och dom var grymma. Lokalen var inte så stor och folk stod som packade sillar, svetten rann! Men det var det värt.
 
I fredags var lillskrutten här och levde runt medans mamma och pappa åkte till Ikea. Tiden går fort när han kommer hit.
 
 
Igår fick jag ett pysselryck och fixade till en trälåda som jag köpt på öb. Jag gillade inte den mörka träfärgen så det fick bli turkos istället.
 

Idag är det jobb och sen hem och skura badrummet...suck!
 
 

Inget händer

Jag o Fanny
 
 
 
Köpte mig en döskalle på ÖB
 
Lite vyer
 

Jag och odjuret på promenad i höstvädret...brrrrr!
 
En ny plansch till v-rummet. Jag tyckte att den passade bättre där än småtavlorna.
Det händer ingenting här! Jobb, äta och sova är det jag gör. Walking Dead  har jag väntat på och nu har den kommit!  Happ, dags att knyta sig igen och ladda för morgondagen.
 
 
 
 

Hur jobbigt var det inte att komma upp o morse

 

Mojsarn


Så här ser det ut när jag kommer från jobbet och ska ha rast. Han har gosat ner sig rejält i korgen. Det tar en kvart innan han känner att jag är hemma. Det är jobbigt att bli gammal.
 
Det har varit väldigt gött väder den här veckan och jag hoppas att det håller i sig ett tag nu. Jag har tvättat bilen idag och det brukar aldrig slå fel att det kommer regn då. Bilen ja, den har jag varit på verkstan med idag för att posten backade på min bil när jag stod parkerad. Nu blir jag av med bilen i 4 dagar för reparation Jävla klantarsle!
 
Nåväl, nu är det dusch och sen hoppa i bingen.
 
 
 

RSS 2.0