Onsdag

 

Helgen som var

Då firade vi gubben som fyllde 50. Det var ett firande som han blev väldigt nöjd över. Jag sa att jag bokat bord för två på New Place i stan. Men jag ljög! Där satt alla och väntade. Sen gick vi vidare till Buddy`s och spelade shuffleboard. Vi hade gör roligt hela kvällen. Gubben och en till hamnade i apstadiet och det tog lite tid att ta sig hem.
 
Två dagars bakfylla
 
 
 
 
 

yummi

 

banoffee pie

Hur gott är inte detta då Livsfarlig rent ut sagt!
 
Här är en som inte får äta paj. Han ser ju lite surmulen ut ;)
Jag var på Netto i går en liten snabbsväng och då hade dom fått in såna här fina tavlor med belysning. Klart jag köper en! Jätte mysigt lyser den på kvällen.
 
Annars rullar dagarna på som vanlig här. Inget kul som händer och jag går bara runt och är trött på eftermiddagarna. Soffläge varje dag efter jobbet. Det märks att hösten är här.
 

Soffan igen då....
 

måndagstrött

 
 
 
 
Ja det är jag! Trött och hungrig! Jag har förberett för pannkakor som tar en hel evighet att steka. Idag har vi plockat en hink med äpplen jag och Ricky. En paj kan ju vara gott
 
 

bw

Hon är påhittig min syster, haha! Tur att det är en fejkpickadoll! Annars hade det väl bränt av åt höger och vänster
 
 
 
 
 
 
 

Blackandwhite

 

roadtrip

I fredags åkte vi till syster2 som bor vid Töreboda. Gubben skulle hjälpa till att tapetsera hallen. Gött att komma från stan lite och göra nått annat...för mig iaf ;) Syrran tvingade upp mig på en rullbal på ett gärde, full med fågelskit för att fota lite. Jag gillar inte att stå framför kameran. Vi hade kul en stund och jag väntar på lite foton som hon ska skicka.
Idag ska jag iväg och jobba en sväng och sen ska jag nog rensa lite i skåpen hemma.
 

smått och gott en onsdag

Detta var väl sista svängen på sommaren. Lillskrutten var med och det var full rulle hela tiden. Mormor och morfar skulle bada men inte lillskrutt...det var för kallt.
 
Idag har jag hämtat honom på dagis och det var en väldigt förvånad gosse som satt där och bakade kakor. När vi gick till bilen småpratade vi lite om ditt och datt...
 
Lillskrutt- Jag är glad idag =D
Jag - Är du glad! Det är mormor också!
Lillskrutt- Jaa
Jag- Då är vi glada tillsammans
 
Sen åkte vi hem och åt glass
 
Gubben vann lite fickebös på travet och ingen blev gladare än jag och Fanny. Vi åkte direkt ner till stan och käkade. Mer sånt!
 

Väntar på att nåt ska trilla ner när det är mat på g.
 
Sallad bjöds det på
 

Nä nu ska jag tryna...natt natt
 
 
 

Godmorgon

 

RSS 2.0