Lördagstråkigt

Det är en slödag idag. Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk, suck! Jag har fått tvättat en del iaf, och det är ju toppen.  Jag gör som odjuret idag...lägger mig på sofflocket!
 

Gnällo

Jag blir så trött av rött vin. Rött vin är inte gott heller...
 
En till som är trött!

Köpte en liten komatta på netto häromdagen. Jag är mycket nöjd med den.
 
 
Det händer inte så mycket här mer än jobb.  Vädret är tråkigt med blåst och lite regn. Jag hoppas på att det inte kommer mer snö för jag vill ha vår.
 
Suget efter mussen börjar komma lite småsmygande. Vi har inte kollat till den på ett tag så det är väl dags att göra det. Sist jag var nere och kollade så hade det läckt från rör i taket rätt på bilen. Det var en äcklig sörja som börjat fräta. Rören ska tas bort och då slipper vi oroa oss över det.
 
Ja det kan man undra. Den här rondellen är snarlik den som jag kör i väldigt ofta. Två filer och du ligger åt höger om du ska svänga höger, lätt som en plätt. MEN du kan fanimig inte ligga i innerfilen, alltså åt vänster i rondellen om du ska svänga till höger. Jag är bilen på bilden och jag kör och ska fortsätta runt till nästa höger. Blå pilen är puckot som ligger i innerfilen och som jag då antar ska fortsätta runt och ut i nästa höger...som jag!  Nä, puckot tutar på mig för denne ska svänga tvärs över och in till höger. Hur fan tänkte puckot där?! Jag ser det varje dag och varje gång är det nära en krock.  Hur svårt kan det vara?
 
 

Hoppas på....


....en bra sommar när vintern är kall
 
 
Jag hade bara mobilen med mig när jag stannade efter vägen. Jag är så lat! Orkar aldrig ta med den nu förtiden.
 
 

Äntligen

Idag åkte julgardinerna ner och det var skönt att slippa dom. Jag har fått röjt undan lite men det är grejer som ska ner till förrådet...å där kommer jag inte in, suck! Gubben har lovat att hjälpa till att fixa iordning där, och jag hoppas att han gör det nu =/
 
Förra helgen hämtade jag lillskrutten en stund så vi kunde åka lite pulka. Ååå vad kul det var!! =D Efteråt fikade vi och myste framför tvn. Idag tog jag en sväng bort till dom ( jag hade fått nys på att det fanns nybakade muffins) och skulle lämna en pulka...och fika lite. Sen bar det iväg hem och greja lite.
 
 
Nu är det dags för odjuret att göra snön gul..
 

fredagspyssel


Mormors lille buse
 
Ett trött odjur
 

Mina hattar och tidningar.
 

Jag är så nöjd över sovrummet!!
 
Idag kom snön med besked och det är så tyst och gött ute nu. Det blir änna ljudisolerat....underbart! Jag är ledig idag för vi jobbade i onsdags och det är bättre att få långhelg istället. Jag har fått en nerv i kläm vid axeln och det gör förjävla ont. Jag hoppas att det går över under helgen.
 
 Odjuret med sina nya Hurttaskor.
 
Dags för soffläge en stund innan maten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen

En målare <3

Slutresultatet
 
Nya lampor
Jag är helnöjd och jag tror gubben är det också.
 
Före vi grejade
Hela nyårshelgen gick åt till att fixa i rummet + att lillskrutten sov över och hjälpte till. Det var jättekul att få hjälpa morfar att måla. Penseln var nästan större han han själv, haha!
 
 

RSS 2.0