God kväll

Efter en veckas förkylning med feberutslag och snorigt värre kom ketchupen på moset...planetens största munsår!! Det känns som om jag hade en köttslamsa som fladdrar runt när jag pratar. Jag har fått alla möjliga salvor från både släkt och vänner och en häxblandning gjorde det lite bättre.

Dags att rasta odjuret

en liten tur...

 
Igår var det bara lugna puckar här hemma. Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.
Jag minns att jag åt det som är på bilden och tacopaj.
Idag har vi varit på ljusparty hos syster2. Nu har jag  bokat in ett party i februari och det ska bli kul. Eftersom F  flyttar till eget i januari så har jag ett rum att renovera och dekorera om till matsal.Det ska vara klart till partyt! Där inne ska det bli lite annat i jämfört vad vi har i de andra rummen. Tänk guld,svart och kristaller
 
 
 
 
 
 
 
 

äntligen fredag

 
Den här veckan har varit lång och väldigt tråkig. Vädret är kass och jag blir trött
Jag har hunnit med lite pyssel mellan varven. Senaste är byrån som jag fick av en kompis. Ja, den var det lite pyssel med, men den blev bra.
 
 
Syns odjuret?  Han smälter in bra i naturen nu.
 
Idag blir det en lugn kväll med mat på nån resaurang i stan. Det är gött att unna sig sånt ibland. Synd bara att det regnar och blåser...vi hade tänkt gå ner.
 
 
 

helgen som var

t
 
Hallå i stugorna! Nu har hösten anlänt och i morse var det bra kallt i luften. Löven rasslar ner från träden och höstvindarna viner runt hörnen. Ja, det är snart jul ;)
I lördags var jag och gubben och åt mat i stan på en restaurang. Han hade fyllt år och vi firade i tvåsamhet med mat och dryck.
 
 
Tidigare under lördagen var vi en sväng i Gbg och handlade. När vi kom hem fanns det nybakade bullar
 
Idag ska jag fixa ordning mussen inför besiktningen i morgon. Jag hoppas verkligen att den går igenom.
 
 
 

RSS 2.0