hoppsan

 
Jag fick mig en överraskning igår av gubben! Men mest överraskad blev han nog själv när han köpte blommor. Det är första gången på 22 år som han köpt något på alla hjärtans dag. 
 
 
Saknar den där lilla rumpan 
 
 
 
 

hej o hå

 
Nu har vi gjort slag i saken och kommit iväg på träning.  Från att vara soffpotatisar till detta är ett stort steg. Det var roligare än jag väntat mig, och gubben som bara vägrat träning hoppar runt som en galning där inne. 
 
Den nya bilen går som en klocka och jag är så nöjd. Det är sån skillnad på storleken och utrymmet i bilen, den känns som ett palats. Jag kommer inte byta tillbaka till volvo igen...
 
 

vill ha vår

 
Det är dags att få in lite nya färger och ljusare nu känner jag. Hittade mysiga rosa plädar på rean och dom är jag supernöjd med. Kuddfodral har jag i drivor så det var bara att börja rota. Nu känns det lite som våren hemma.
 
 
 Pysslade ihop ett kakfat oxå som ska passa ihop med det andra.
 
 
Elsa var på besök, mys!
 
Nu börjar farmen...hej hopp!
 
 

en ny pärla

 
Trodde inte att jag skulle byta bil än på länge. Det blev så ändå. Den andra var lite väl liten och den här är som ett stort skepp. Det är så skönt att slippa knöka i bilen. Det kändes som man satt på varandra, och nu slipper jag det. Den här känns som ett palats och vilken känsla att köra den...woow! Så mycket nytt att lära sig...jag är som ett barn. Gubben är avundsjuk och vill gärna köra.  
 
 
Vi har varit barnvakt över natten i helgen och det var hålligång må jag säga...phu! Men roligt är det när småttingarna kommer och hälsar på.  Jag sov som en stock sen.
 
Skepp o Hoj!
 
 

RSS 2.0