Så..

..då var fälgarna inlämnade. Så här fina var dom innan,inte ett märke.
 
Idag har jag vart ledig,gött! Hade en tid till sjukan och nu får jag vänta på att få en bandspelare som jag ska ha kopplad på mig ett dygn. Hur det nu ska gå när jag jobbar att ha den hängades runt midjan kommer bli intressant att se,haha! Jaja,nu är det dags för odjuret att gå ut.
 
 

Vad säger man..

Godkväll! Jag lever och mer är det inte. Allt händer när gubben är borta och jag orkar inte med mer nu. Dunkadet i volvon var ett däck som satt löst och bulltar som saknades. Två fälgar är förstörda av ren vårdslöshet och det ska ersättas. Vad kommer härnäst? Vinterdäcken skulle på idag och sommarfälgarna skulle lämnas till verkstan så dom skulle kolla på dom och ev. beställa nya. Nu blev det inte av med något byte och fälgarna får lämnas en annan dag..pust o stön!
 
Jag längtar redan till sommaren och kusten...

Jag är mannen i huset..

...i alf för nu,haha! Vinterdäcken är inpackade och fyllda med luft så nu är det bara att skifta i eftermiddag. Volvon står fortfaranade på laddaren och jag vet inte när det batteriet är fullt. Vädret är inget att klaga på,gött gött! Tog en promenad med odjuret förut och sen när jag åkte iväg så hade jag visst glömt att stänga till sovrummet...
 
 
Den skyldige

En liten sockertopp

 
 
Idag har jag haft finbesök =D Så söt så!

Hon hade rätt!

JAG SKULLE STANNAT HEMMA IDAG OCH GETT FAN I ALLT SOM HETER BIL! Tyckte pärlan var lite seg imorse när jag skulle åka. Tänkte inte mer på det och jobbar på. Kommer ut till bilen och ska åka hem på rast,men näpp...ticktickticktick! D Ö D! Ringer Annika som har nyckeln till aset och hon kommer med startkablar. bilen startar och jag åker ett varv innan jag ställer den utanför hennes garage för jag tänkte sätta batteriet på laddaren. Men iaf så slapp jag det och åkte och ställde bilen hemma. Åker iväg en sväng och gubben är med,kommer tillbaka hem och åker en sväng i mussen istället. DÅ ringer min son som fått ett sms av våran granne att en v70 står med lamporna på...AAAAAAAaaaaaa! Vafan,när var hur i hela friden kan jag glömma det. Jag visste att jag satt på parkeringslamporna,men glömmer stänga av dom...bra bra Cilla för batteriet som redan är dåligt..pust och stön.
 
Nu sitter jag här och är helt tom i huvet av allt som hänt med bilar denna veckan...JAG TYCKER INTE OM BILAR LÄNGRE
 
 

Neeej!

 
Det har inte vart annat än krångel denna veckan. Först gubbens bil,sen skulle jag köra mussen för gubbens bil var utlånad...då startade inte mussen..D Ö D! Ok,vad har dragit ur batteriet? Jo,stereon,mmm. Lånade en start grej,men nepp! Larmet var ju på och då går det inte starta för det och det fanns inte tillräckligt med kräm i grejerna för att få nått att funka. Gubben kom hem från jobbet och vi åkte och köpte en batteriladdare. Ricky hjälpte till så gott han kunde. Volvon kom hem idag,hemkörning från verkstan av Ricky. Om en vecka ska den tillbaka igen för en fortsatt undersökning. SÅ,jag är jävligt trött på den här veckan nu!

framotillbako

Godkväll! vilket flängande det blivit idag. Tvättmaskinen kom idag och jag undrar lite vad leverantören gjort på vägen till mig. Jag sa till att dom skulle komma så sen dom kunde under dagen...och det kan man säga att dom gjorde. När dom ringde frågade jag om dom åkt från lappland... va..vad sa du! Nu står maskinen i hallen och den gamla åkte med tillbaka till lappland, haha! 
 
 

Troll i blåbärsskogen

Tja snöggingar! Irritationen hänger i luften hela tiden. Igår när jag skulle ner i det andra garaget vi har och hämta gubbens bil så såg jag massor med märken på stötfångaren..öh..kliar mig i huvet??  Jag ringer till gubben och frågar honom om märkena och han säger att det inte funnits några där förut. OK,garagegrannen!! Jävla idiot! han har knölat sig förbi våran bil och gjort märkena. Jag fotar skadorna på våran bil och skickar iväg till gubben...5sec senare ringer han och undrar vad fan dåren gjort. Grannens bil är GRÖN,märkena på våran silvriga bil är GRÖNA! Senare på kvällen går jag ner i garaget som värsta spanarn med ficklampan i högsta hugg för att kolla den GRÖNA bilen. Hm...den bilen har typ skador på hela karossen..sicket jävla troll! Han som äger bilen har väl en hjärna som ett blåbär och vart han fått körkort kan man undra. Menmen,hans bil har skrapmärken på den plats som matchar våran. Tanken var att vi skulle ställt ner mussen där för 2 veckor sen men vi struntade i det...TACK GODE GUD FÖR DET! Nu har vi fått en ny plats på första våning från den första nov. Nu slipper vi stå brevid ett jävla blåbär!
 
Tina..du glömde sätta på radion till Ove hihi!!
 
 
 

Jag och en påse nötter..

 
Idag har jag vart på en hälsoundersökning som jag faktiskt har bekostat själv. Det kollades blodtryck,EKG,blodprover och lite annat. Men iaf så var jag ju lite oroad över det där blåmärket jag fick på benet för ett tag sen för det känns konstigt där. Bäst att raka benen då! Kommer in till läkaren och får klä av mig..tur att jag inte blundade när jag letade underkläder så det hade sett ut som hejbaberiba. Lägger mig på britsen och han känner och klämmer på benen. Då knackar det på dörren...han går dit och pratar. DÅ SER JAG...O M G!! Jag hade bara rakat ett ben...gahh! Där ligger jag med ett löigt ben och ett blankt som en spegel. Vad gör jag..börjar skratta...försöker gömma denna tragik på nått sätt. Lätt när man knappt har en tråd på kroppen. jag lägger mitt blanka ben över det löiga och försöker glömma det....

man tager det man haver

Godkväll! Söndag,tråkiga söndag! Idag har jag jobbat och det var lika gött det för det finns inget att göra på söndagar ändå. Efter jobbet blev det soffhäng för hele slanten.112 På liv och död var på tvn och jag kände mig halvdöd där jag låg. I morn åker gubben på jobb igen och blir borta ett tag...tråkigt!  Jag har så mycket att göra ändå så jag hinner inte sakna honom.
 
Nu kallar kudden på mig.
 
Och med detta säger jag godnatt!

Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att kissa. Den ena torkade sig med sina trosor, den andra torkade sig med en gravbukett. Dagen efter ringer den ene äkta maken till den andre: - Det gick nog vilt till igår. Min fru kom hem utan trosor. - Den andre-Min fru kom hem med 1 visitkort instoppat i röven. Där stod: Vi glömmer dig aldrig - Från alla medlemmar i Metall avd. 23

 

Regnet det bara öser ner

När såg vi en blå himmel senast? Jag har inte sett nån på ett tag. När det är sånt här jäkla skitväder är det lika bra att ligga i soffan och slappa...kolla på ett vitt tak..eller nått. Vi var iaf på höstmarknade i Vargön idag och det blev lite fynd på loppisen.
 
Nu..gubben förhör mig om sverige..HA HA HA!
 
Jag- Vart ligger Vetlanda?
Gubben- I småland...visste du inte det?
Jag- Nä,haha! Jag har aldrig brytt mig om kartan..hehe
Gubben-Vart ligger Vättern då..vet du det?
Jag- Ditåt..(pekar bakåt)
Gubben- Det visste du..
Jag- Men vad alla världsdelar heter i sverige det skiter jag i!
Gubben-VÄRLDSDELAR! HAHA!!
Jag- va fan heter det då...
Gubben- L a n d s k a p ! HA HA HA
Jag- ja just det ja,hehe!

Godmorgon

Är ni vakna? Egentligen så kan man lika gärna dra täcket över huvet igen så som det regnar ute. Det blir nog en tur till loppis idag...Ses sen

Wihooo...

..om jag ju kan säga så. Min gamla maskin har pajat och det skulle bli för dyrt att laga. Den var bara 4år och det var inget fel på varken motor eller kretskort utan nu var det ett fäste på yttertrumman som gått av och den är helguten.
 
Menmen,nu har vi köpt en som kommer på onsdag och den är übersöt
 
 

Njaha..

   


Olle kom in på apoteket med ett recept på en förarglig sjukdom. Han gav receptet till apotekaren och sa, Jag åt en sån jä...la dålig fisk och fick ont i magen. Apotekaren överlämnade en brun flaska och ett paket kondomer till honom och tillade med en glimt i ögat- Nästa gång du äter fisk så trär du över dessa gummin över gaffeln...

 

    

 

19.57

 
 

Kan inte tröttna


Soluppgång

 
Gomiddag alla snöggingar!  Måndagen är snart över och gött är la de ;) Maten står på spisen och är strax klar...mmm! Jag är hungrig som en varg. En matlåda ska leveras till en dam några kvarter bort och den damen heter Tina.  Hon har beställt chilliris med skinka och sparris idag och jag blev jäkligt sugen på det jag med,så så fick det bli.
 
 

bara för...

..att  jag var så sugen på jul igår så beställde jag grejer från jotex. Kuddfodral och nytt glöggsett blev det.
 
Idag har jag jobbat och det var hårt...fyfan! 10 timmar i sträck och nu är jag mör som en gammal häst.Det känns ju sådär kul att det är måndag i morn..suck! Jaja,bara bita i det sura äpplet och jobba på.
 
 

Jag längtar till jul...

...och allt julmys,mat och julshopping! Är jag ensam om det eller finns det fler som gör det? Det är nog den mörka årstiden och att julsakerna börjar ploppa upp i butikerna som gör att jag längtar. Tänk ett fullsmäckat julbord med alla godsaker som kan tänkas. Julklapparna,väntan på att få öppna en ynkans liten julklapp. Det kliar så förbenat i fingrarna så fort jag ser en julklapp med mitt namn på. Jag är minst lika nyfiken på det jag slagit in själv. Se det förväntansfulla ansiktet som tittar in i paketen och sen kanske det inte alls var vad som önskats,haha! Men jag tror att jag får till det där med julklappar ganska så bra ändå...
 
Längtar ni till jul?

lÖrDaG

 
Herregud som jag sovit! Vaknade halv 11 och är fortfaranade trötter. Idag är det mulet väder och råkallt ute. Inget väder som jag vill ut i men jag måste ju när odjuret ska ut. Det blir en hemmadag med tvätt och städ..kul!
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
 

Linslusen

VART SKA SLEVEN VARA OM INTE I GRYTAN...
 
Instagram Cecilia7373

Söker man så finner man

 
Jag har länge velat ha en ny jacka och idag hittade jag en bara så där. Det var ingen idé att gå och fundera på den, så den fick följa med hem och jag är mer än nöjd.
 
 

Mer..jag vill ha mer skor

 
Här kommer en bild på stövletterna som jag köpt. De bruna paret är riktigt skinn och dom grå..är inte skinn. Men jag är jäkligt nöjd med båda paren. Hos Zalando och Spartoo hittar ni dom här.

the fog

 
Todiloo! Jag lever och andas...tur!  I morse när jag var ute och körde så var det sån dimma. Det var som att köra bil i mjölk. Skyltar och avfarter fanns liksom inte.
 
Idag kom gubben hem och vi har vart och käkat mat på restaurang. Nu är jag som en boll så mätt som jag blev. I morn är det fredag och mina förhoppningar om att sluta tidigt kan jag bara fetglömma. Det får bli en annan fredag istället. 
 
Ove står och stampar i hallen. Sötnöten vill väll ut och märka lite revir och stå och tugga en kvart på varje ställe...phu!
 
 

Brrrrrr

Då är det dags att skrapa rutor på bilen nu då. I morse var det satans kallt...enligt mig då som fryser konstant. Det är en sån pina att sätta sig i en kall bil...på med rumpvärmaren så är det problemet löst. Långisar är väl lite tidigt att börja med men jag hade gärna haft det på mig på morgonen. När byxorna blir stela att man får gå två steg innan dom rör sig...då är det dags med långisar.
 
Idag har skor nr2 kommit på posten. Jag ska lägga upp bilder i morn på båda. Nu är det dags för odjuret att gå kvällsrundan...ses i mörn!
 

orkar jag

Hello! Solen skiner mellan regnskurarna och jag sitter här och funderar på att ta ett varv med dammsugaren. Inget som jag varken orkar eller vill men ett måste känner jag. Odjuret har börjat att fälla lite smått och dom jäkla håren är som nålar. Annars blir det en väldigt lugn eftermiddag..

Gubbfritt

 
Jahapp! Då har gubben åkt iväg på jobb i några dagar och jag har inte sovit utan honom på 10 år. Hur ska detta gå? Och han är så hemmakär så det blir väl samma för honom då kan jag tänka mig. Jag och tjejerna har vart på en liten shoppingrunda. Jakten var efter boots till Fanny men det fanns inga. Tina däremot hittade några glittriga höga saker som fick följa med henne hem. Jag och Fanny köpte tröjor på bikbok.
 
Nu är det dags för kvällsrundan med odjuret...
 
 

Åååångest

 
Ja fyfan vilken separations å n g e s t  vi fick idag. Tror ni att bilen står i det andra garaget..n e e e j! Den står fortfarande i garaget där vi bor och den är INTE avställd än. Det vi lyckades att köpa idag är köpt. En Mustangpyjamas...jupp! För den ska ju in för vintern...
 

Söndag

Lilla Ellie.
 
Godmorgon! IDAG ÄR DET MUSSEVÄDER OCH NU SKA DET BLI ÅKA,HEHE!! Sen ska den ner i ett garage på ett annat ställe för min bil ska in i garaget här vi bor..rörigt.
Dags att fixa ordning sig så man blir som en människa igen. Ses sen!
 

dop

 
 
 
Godkväll gott folk! Idag har vi vart på dop i Tidavads kyrka. Lilla Ellie skulle döpas och det gick ju gallant. Lilla Ellie är min systers än så länge enda barnbarn...men man vet ju aldig hur länge det varar. ;)
 
Det var ett fint dop och en urgullig kyrka. Sen fick vi kallskuret och fina bakverk att frossa i..gott!
 
Ove som hade blivit rastad här hemma av Annica tyckte väl att det var fritt fram att prova alla sängar sen efter hon gick...hm! Det hade bäddats upp med täcke och kudde i husse och mattes säng. Soffan var väl oxå skön att slagga i. När katten är borta dansar råttorna på bordet..
 
 
 
 

Fint är det

Hej hopp i löven!! Nu rasar det ner från träden i en dansande fart...suck! Vad jag längtar till en RIKTIG sommar nu. Lite julkänsla har jag mitt i allt oxå. Julsakerna har redan börjat komma upp i butiker och det kan jag väl tycka är lite väl tidigt än. Jaja,trots allt så är det fint med höstens alla färger.
 
Idag  är det fredag och det blir en fortsatt väldigt lugn dag. Jag väntar på skorna jag beställde på nätet..vill ha dom nu!! Hade tänkt att ha dom i morn när vi ska ut på en roadtrip, men det kan jag ju fetglömma märker jag. Odjuret går här och gnäller så jag får snällt ta på mig och gå ut en sväng i geggan. Igår kväll gick jag upp i bäcksvarta skogen med honom och kom hem som en lerklump!!
 
Instagram Cecilia7373

torsdag


suck

Gomiddag! Regnet vräker ner och jag ligger under täcket och kollar på Äntligen hemma. Förkylningen har nått sin topp och det är bara att gilla läget. Jag har vart ledig idag men i morn är det jobb igen.
 
nu ska jag kolla vidare på dumburken

Godmorgon

Jag trodde solen skulle skina på mig idag men icke sa nicke! Ove har fått sin morgonrunda och jag mitt morgonkaffe. Gubben har åkt till jobbet och Fanny har gått till skolan,så nu sitter jag här i min ensamhet som
faktiskt är ganska så gött.
 
Till helgen ska vi fixa mussen och ställa den i ett annat garage över vintern. Vi måste köpa en vinterpyjamas till den så att den inte blir nerskitad av de andra som använder garaget. Sen får vi vänta och vänta på våren och torra vägar innan den ska ut igen...suck!

Godkväll

Jag är fortfarande sjuk och nu börjar rösten ge sig oxå,haha! Det går inget bra för mig nu. I morn är jag ledig och ska kurera mig ordentligt. Orkar inte hålla på med datorn heller...men snart så ska det väl vara som vanligt igen hoppas jag
 
 

och en sak till...

...jag har shoppat jultidningar av de stackarns små barnen som slavar som idioter åt förlagen. Utnyttjade blir dom både av förlagen och av oss som köper. Det lockas att sälja för att få lite pengar och fina saker medans förlagen gnuggar sina händer. Varför kan jag inte gå ut och köpa alla böckerna i handeln i stället?? Nä,för jag sväljer de små barnens blickar med hull och hår...och för att jag är lat!!
 
 
 

opsidaisy


RSS 2.0