Fy sjutton

 
En helt vanlig bild på Ove
 
Regn och regn! När ska det sluta? Det regnar till och med igenom paraplyet 
 
Å folk vill semestra här, här i Sverige som har ett eget väder som inte finns på väderkartan. Cykelsemester here i come! Good luck, säger jag
 
 
Detta är min sista semestervecka och jag ska bara ta det lugnt resten av veckan. Jag kanske ska sladda runt lite i rondellerna i stan, för det är det nya nöjet tydligen att hälla ut olja eller diesel på vägbanan och sen vänta på regnet, vips så har dom gjort en halkbana! Totalt livsfarligt för andra trafikanter. Ni som kör genom Thn, ta det lugnt i rondellerna.
 
 
 
 
 

helgen som var

Ostbrickan vi beställde till hotellrummet som även gjorde att vi fick vänta på rummet...

Middag på hotellet. Det skulle se bra ut, men det är en fördel om maten smakade bra också! Nä där äter jag inte nån mer gång. Regnet vräkte ner utanför fönstret så det var ingen mening att gå ut. Det var ändå skönt att komma hemifrån.
Något annat som jag har svårt för är när glas luktar illa. Ni vet en sån där frän lukt som kan bli av diskmaskiner. Det här glaset fick mig att få kväljningar av den råa lukten. Även vattenglaset stank! Usch!
 
En regnig rundvandring Göteborg
Det var väldigt gött att komma hem och sova i sin egna säng.
 
 

Shopping


Nya dojjor fick jag med hem idag från den lilla rundan. Väldigt röda! Men jag gillar dom och dom håller bättre än de billiga. Nu var det rea så priset var det inget fel på.
I morgon ska vi köpa tågbiljetter till gbg. Åka tåg gillar jag inte men det går fort. Tunnlarna är värst för det slår lock för mina öron och sen är jag lomhörd resten av dagen...toppen!
 
Nu ska jag kolla I Zombie
 
 

Borås Djurpark

Wohow...giraffer!!
 
 
 
 
Grodan är med
 
 

En regnig dag i parken men kul ändå. Lillskrutten orkade med allt. Han jagade små killingar i barnparken och tittade på grisarna. Klubbor och sovenirer fick följa med honom hem. Alla är trötta efter dagens äventyr och nu blir det pizza och soffläge.
 
 
 
 
 
 

Instabomb

En tidig lördagmorgon
En sen kväll på Bishop Arms
nomnom
En trött Ove
 
 
Tiggepelle
Idag är första dagen på min semester. =D Vi har inte planerat någonting och vi avbokade Lysekil pga. vädret. Nu får vi se vad som händer framöver ;) En roadtrip neråt landet kanske. Fallensdagar kom och gick. Vi var ute en sväng på fredagen och sen var det soffläge resten av helgen. Lillskrutten firades på söndagen och han var överlycklig. Bästa presenten var paraplyet från mormor och morfar.
 
 Dags för frukost!
 
 
 

Helgen och dagens

Lillskrutten sitter i svalkan och kollar tvn
åsså läser vi boken igen =D
Idag har jag kört gammelgubben till Vet. för utdragning av tänder. Det var som att lämna ett barn när vi skulle åka =(  Så nu väntar jag bara på att dom ska ringa och säga att det är klart.
Strandlek blev det i några timmar i lördags
Tittar på båtar gör vi här. Det var för kallt i vattnet för att bada men svalka fötterna gick bra.
Den här bor i mitt garage och jag gillar den inte...nopp!
Dags att packa sig iväg till jobbet en stund innan jag ska hämta Ove hos Vet.
 
 

Onsdag

 
Håriga ben
 
En trött Ove
Skönt med värmen som kommit men lite jobbigt att jobba bara. Svetten lackar gött! Det går lite på halvfart just nu eftersom jag inte har nån semester som alla andra har. Det blir några dagar ledigt sista veckan i juli.
 
Idag fyller Fanny 19år! Så på fredag ska vi fira henne.
 
 
 
 

RSS 2.0