Instabomb

Köket...stryka...vad är det? ;)
 
Gullungen och jag <3
 
I går fick jag pyntat kronan och idag har jag fixat med adventsljusen. Syrran tipsade om gamla flaskor som adventstake. Så fick det bli! 4 st gamla bruna brännvinsflaskor i olika stl och lite krimskrams på så blev det bra.
Morgonmys....
Natti natti <3
 
 
 

Nu är jag hemma

Todilooo!!  Nu lämnar jag denna helvetesvecka bakom mig och säger SKÅL fredag! Tack A & T som orkat jobba i den här stressen som varit idag. <3 Så kommer man hem till ett hem som gud glömt, mohahaha!!
 

Toalett-bakelse


I förra veckan så köpte jag bakelser och bjöd på ;D Det är till förmån för Toaletter utan gränser och för varje såld bakelse så går 3kr direkt till toalettbygge i länder där det inte finns några. Så det var jag ju tvungen att stödja så dom slipper baja på gatan. Bakelsen smakade mycket godare än vad den ser ut, haha! Det är nån slags nötkräm, vanilj, sylt och en sockerkaksbotten. God var den iaf =D
 
Nu ska vi snart åka och fika hos Tina som fyller år idag <3
 

full rulle

 
 
Godkväll i stugorna! Idag har jag faktiskt tjuvstartat adventspyntandet. Men det är som vanligt när jag gör det, allt ramlar fram!
Nya kuddar i år igen =D.  Det är lite blandat från hm och ellos. Det känns ganska så mysigt nu men vädret är ju sämsta tänkbara. Lite snö till advent hade suttit fint ;)

 
 
 

Godmorgon söndag

Vad ska man göra den här tråksöndagen då? Jo, tvätta =( Så himla tråkigt att stå och vika allt sen och springa som en helidiot och knöka in allt i skåpen. Jag behöver rensa i klädkammaren för det är ganska så rörigt där just nu. Varför måste det finnas klädkammare?! Det är där allt onödigt åker in och glöms av och därför vill jag egentligen inte ha någon. Jag hade som förslag till hyresvärden att dom skulle riva väggen därinne och göra badrummet större för badrummet är pytte. Men nä surru det gick inte för alla lägenheter ska se likadana ut...suck! Så där sket sig det! Så jag får stå ut med klädkammaren..
 
Vädret är ju oxå en historia för sig, så himla tråkigt. Hunden blir geggig och det gillar han inte. Han är så fin i kanten att han trippar på tå.
 
I veckan firade han sin 12:e födelsedag.
Lika pigg och matglad som vanligt och det är ju skönt så länge det är så.
Igår var jag, T&T och lillskrutten på en loppisrunda. Den som shoppade mest var lillskrutten. Det var vovvar ,tomtar och katter som fick följa med honom hem. Han är så go den lille charmknutten. När jag kom och skulle hämta dom så sprang han det fortaste de små benen kunde mot mig. Det är mormors lille kille det =D
 
Dags att återgå till röran..
 

Fullt ös

Mmmmm den försvann jäkligt fort och den andra också...
Och den här lille skrutten var här i helgen och hälsade på <3
 
Och hemma hos oss sover vi bara.
Idag har varit en sjuhelsickes dag, phu! Jobbat, satt på vinterpjucken på bilen, bogserat bil och sprungit runt som en helidiot överallt. Jag hann hälsa på lillskrutten en sväng mellan varven. Ja, så var det ju odjuret då som ska ut en runda, ingen rast ingen ro!  Sen blir det kudden för mig.
 

RSS 2.0