mat mat mat

 
 
 
 
 
 
Tänk vad allt kretsar kring mat. Min hjärna går på högvarv nu när jag försöker äta lite nyttigare. Vad ska jag äta idag, vad gör mig mätt, vad smakar gott. Allt jag äter ska smaka grillat! Eller ja, min hjärna lurar mig till att det ska göra det och att det är det jag ska äta, typ....och choklad. Jag har faktiskt blivit lite piggare och orkar mycket mer när jag har hållt fingrarna i styr och bara ätit det jag ska. Inget snask, nopp! Bara på lördagar, såå det är jag och alla gårdens ungar som står vid snaskhyllan  i affären och spanar på lördagförmiddag.
 
Sen var det ju det där med motion och träna...guuuud vad jobbigt!! Lederna är ju inte vad dom borde vara. Jag låter som ett tröskverk när jag går och då ska vi inte tala om på morgonen när jag ska ur sängen, phu!  Först petar jag ut fingrarna som stelnat till i nått bananläge, sen rullar jag på sidan och glider ur sängen och hamnar i en krökt position, knäcker till lite och vaggar ut i nån slags frankensteingång.  Nu låter det som att jag skulle vara mellan 80 och döden men nä, jag har bara blivit lite stel vid 40+ och det ska väl inte vara så svårt att få ordning på... 
 
 
 
 
 
 
 

en liten tur...

Jag försöker iaf att vara lite nyttig. Matvrak är jag och nu kurrar magen hela tiden. Från att äta som en hel gris till detta är inte lätt..
 
...men det funkar ;)
 
Mammas grav har fått sig ett litet lyft. Jag och Fanny var där igår och grävde som galningar. Murgrönan hade rötter som hette duga. det tog nog ca 20min att få bort den och då var vi riktigt brutala.
 
 
 
Bilen har fått lite nytt på sig oxå
 
Idag planerade vi att åka till Hunneberg och gå en promenad, mysigt! Vi bestämde att vi skulle ta 5km runt och så blev det. Vi hade koll efter älgar eftersom det var lite sent på eftermiddag/kvällen...men efter 10min så hade vi glömt allt vad älgar var! Älgflugor överallt...det kunde vi väl listat ut,haha! Småspringandes halv hysteriska med svetten lackande i pannan ploppade 2,5 km pilen upp och där fick vi bråttom tillbaka. Vi trodde vi var säkra ute på asfalten, men inte då.  Det blev en intensiv 3km idag.
 
 
 
 

besöket

 
Med skakiga ben hoppade han ur bilen och han hade sina aningar vart vi var påväg. Han hade rätt för vi skulle till veterinären. Öka dosen med medicinen för lederna och håll han lugn. Jaha, jävligt lätt när han är som en tornado och tror han är tre! Jag låter honom inte springa och han får bara korta promenader numera. Jag hoppas på att benet blir bättre snart för han är ju pigg för övrigt.
 
 
 

RSS 2.0