Torsdag

Godkväll i stugorna! Ärtsoppa och pannkaka idag surru. Jag vill inte veta vad som kommer hända i morn. Stackars Tina som ska jobba med mig.Odjuret sölade i sig pannkakor han med. Det är hans kall här i livet..mat!
 
Väderleksrapport...SNÖÖÖÖÖÖ
 

Lillskrutten

Saknar lille sötisen. Men till helgen kommer han hit och då är det mys.
 
Nu undrar jag en sak...HUR MYCKET SNÖ SKA DET KOMMA? Det gör ju inget annat än snöar här, suck! Enda fördelen med snön är att det är ljusare, annars kan det kvitta. Folk kör i diket, en del får panik när det är möte och snövallar, jag brötar på för jag har inget problem med det. Flötta på er för här kommer jag, hehe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allt blir förstört

Om jag sitter fint får jag också nått gott.
 
Jag är en planerare uti fingertopparna. Mina arbetsdagar vill jag ha i min ordning och det brukar funka för det mesta med alla jobb. Men om nått skulle vara felplanerat från nått annat håll som stör min planering, ja fy fan vad rörigt det kan bli i mitt huvud då! Då måste jag tänka om snabbt så jag får det att flyta på igen och det är inte så lätt alla gånger. Ibland undrar jag vad jag gett mig in på med att starta eget. Nu har det gått 3 år och jag trivs med det jag gör. Klart att det är gött att sköta sig själv, inte ha nån som bossar över en. Det är det bästa.
 
Jag tror det finns många där ute som funderar på att starta eget. Det man måste göra är att våga ta klivet. Det gjorde jag. Jag hade inget att förlora och körde på bara. Jag såg till att jag hade kunder innan allt var klart. Sen vara det bara att köra. Jag har aldrig annonserat att mitt företag finns. Ändå ramlar nya jobb in och det är jag glad för. Så länge jag har jobb, mat på bordet och tak över huvet så är jag nöjd.
 
Nu får det vara slutsvamlat om detta tråkiga..
 
Kudden väntar
 
 

godis då...

...jag sitter ju fint!
Han har blivit lite rolig nu på ålderns höst. Hör apdåligt och ser dåligt också. Tar sig friheter och tror han är kungen här hemma. Numera får jag torka en dreggelrand runt v-rumsbordet. Han liksom lägger läppen på sidan på bordet och så åker den runt på kanten i hopp om att en smula, eller en hel macka ska åka med...fräsch! Sitter man och äter så hör man ett märkligt ljud som kommer från sidan av bordet. Ett märkligt pysljud. Ove tigger med näsan. Står han väldigt nära kan man få sig en dusch på köpet. Friheterna passar han på med när vi inte är hemma, eller att han tror att vi inte ser honom. SOFFAN, den du! Eftersom han ser dåligt så ser han oss inte ibland när vi är i soffan. Han hoppar upp så fint och ska rätta till röven på filten, ser han att han inte är ensam. Den minen han gör då går inte att beskriva...ja hundar kan grimasera. Det ser jävligt skitnödigt ut. Smyger sen ner från soffan som om han inte fanns och ställer sig demonstrativt och gör lite pysljud.
 
Det är inte lätt att bli gammal och påhittig
 
 

Varm choklad och bilar

Varm choklad och macka är ju så jäkla gött!
Godkväll i stugorna! Idag fick jag det samtalet som jag väntat på. MIN BIL ÄR KLAR!! Jag trodde den var dödsdömd. Dom hittade inte felet och körde uteslutningsmetoden på den. Felsökningen visade inte exakt vart det var. Den gick verkligen dåligt innan jag lämnade in den och trodde att skroten var det bästa för den. Tändspolarna var det, gött! 5 st är utbytta och nu går den som en klocka igen. Jag har tänkt att köpa en annan bil som inte har så många år på nacken och jag har spanat runt lite. Kombi är ett måste och lite mer motor så det rör på sig lite. Jag fortsätter min spaning.
 
 
 

Ute i ingenstans

Japp! I helgen var vi och hälsade på gubbens kusin på landet. Vad händer! Jo, när vi skulle hem hade det yrt igen och även fast han körde med traktorn och plogade så fastnade vi i snön.
Syns det att det är plogat? Hahaha!! Gubben var frusen hela kvällen efter att fått vara ute i naturen, hehe! Traktorn fick dra loss oss och ut på normal väg.
 

Han är frusen av sig stackarn...
 
Men denne lille sötisen är inte frusen. Idag fick jag följa med till bvc och kolla läget =))  Allt var tipptopp!
 
 
 
 
 

På span

 Min stil!! Älskar mattorna som hm har nu.
Hattar är bra när man inte orkar fixa håret. Sen är det snyggt med hatt. Hm har en del roliga hattar men även Åhlens kan ha en del också.
Den här gillar jag som inredningsdetalj. Klart man kan ta på sig den en lördagkväll.
Jag gillar hm..så är det! Ännu mer när dom har textilier och inredningsprylar.
 
Tonåringen börjar bli hungrig...
Dags att fixa käk
 
 
 
 

Det som försvinner i snö...

En fin vinterbild

Måndag

 
 
 
 

Nästa år blir hel utstyrsel

 
...eller hur Ricky
 

loppisfynden

 
Mina loppisfynd. Skorna var inte använda och kostade 20kr paret. Lagom pris!
 
 
Knytbandslängder med brodyr och en virkad spets kostade oxå 20kr paret. Jag köpte nått mer men jag minns inte vad det var..hehe! Minnet är väldigt kort här.
 
Nu ska jag göra tacogratäng och sen kommer Ricky och ska kolla skräphögen i garaget...bilen alltså!
 
 
 
 
 
 
 
 

Löve

 
Den var god må jag säga. Var på en runda i stan idag och ramlade in på ett ställe och tog en fika. Sen åkte vi till Tina och hämtade spetsgardiner som jag skulle klippa lite i....
 
 
...och så blev det. Nu behöver ingen gnälla om allt porslin som står där inne. Nya kuddar till stolarna har jag fixat också. Nu ser det ganska så ok ut i köket.
 
Jag har ju sagt att jag ska visa vad jag fyndade på loppisen...glömt av det. Jag får ta mig i kragen och göra detta i morn.
 
 
 
 

Brum brum

 
Mmmm vad gott det låter om mussen. Startade den igår igen efter att vi haft den på laddaren. Nu hoppas jag på att våren är här tidigt.
Idag såg jag en bil som jag vill ha. Gjorde en tvärvändning och körde in på bilfirman. En snövit 9-3a, så innibänken snygg!! 169000 bara...suck. Efter att ha dreglat runt bilen 3 varv så fick jag och Tina åka och jobba igen då.
 
Kvällsmys! Vi har fastat i serien Under the dome. Så varje kväll har vi kollat några avsnitt. Den är så bra!
Jahapp, snart ska jag ta mig iväg till grannstaden och rasta sonens odjur.
 
 
 
 
 
 

sÖnDaG


Julen är ute och det är så skönt. Var på en loppis igår och fyndade massor av kul grejer. Det är efter jul man gör fynden. Jag ska visa er så fort jag fotat allt.
 
Dags att rasta odjuret
 

cream

outfiten från nyår. Klänning-Cream
 
Godkväll!! Nu längtar jag till sommar och sol. Vi har bokat hotell igen och jag längtar tills vi ska dit. Denna gången ska vi inte ligga och knöka i en 120 säng...nopp! Det ska glassas runt i en stor säng...det lät ju bra,haha!  Ett större rum och jag hoppas på att badrummet är större oxå.
 
Cream, jag älskar creamkläder. Klänningar, toppar, tröjor ja allt som det står cream på till och med ice cream. Och det åt jag igår. Blandade en marängswiss och åt som en utsvulten ko. Så jäkla gott!!
 
Nä nu tror jag att kudden kallar...
 

RSS 2.0