Instabomb

 
Morgonpromenad
 
                                     

Jag vet vart vi ska....
 
Idag har det varit riktigt gött väder. Tog en promenad med odjuret i solen. Träden var kritvita och på backen fanns det inte mycket frost alls. Åkte och hälsade på farsgubben och efter det raka vägen till biltvätten. Det såg ut som jag kört in i en dynghög med bilen.  Nu står den i garaget ren och fin.  Jag är så jäkla trött på det kalla vädret nu. Jag vill ha sommar och varm!
 
 
Ibland så köper jag små flaskor med vitt vin när jag vill testa nåt nytt. Igår blev det ett vin som heter El coto. Italienskt, friskt och ganska så gott.
 
 
 
 
 

Owe

Herr purken
 

Han kan se så sur ut när han ligger i sin korg och jag ska fota honom.
 
Han gillar inte att bli smygfotad
 
 
 

mat mat mat

Vitlöksmarinerad kyckling med massor göjs.
Flygande jakob
Fotspår i snön.....?
 
Ja, det var vad som hänt i helgen,haha! Mat, fotspår, städa och slappa. Jäkligt gött faktiskt att inte göra ett jota. Dom där fotspåren alltså....vem? Jag stod där och tittade länge kan jag säga.
 
 

Brrrrr

Jag lider!!

Torsdag

Gårdagens middag Baconinrullad oxytterfilé med potatis och gräddsås.
 
Snart fredag och det ska bli så göttigt! Har bara lördagen planerad med kul grejer och sen är det bara soffhäng. Det var längesen lillskrutten var här och sov över. Tycker det är så mysigt när han är här.  Nu har han en ny leksak här som ska bli kul att se om han gillar.
 
Nepp hörrni! Nu ska jag krama kudden..
 

Det är så roligt...


...att shoppa!  Beställde denna väskan häromdagen och jag hoppas att den kommer snart. Jag köper sällan väskor, och när jag väl ska köpa en tar det evigheter innan jag hittar en som passar.
 
Det är så kul med shopping
 
 

RSS 2.0