En gång om året...


...följer jag med på bandy och igår hände det.
 
 
Jägermeister var med i en fin plunta och för varje mål blev det en hutt
 
Nu ska maten planeras och städning av golv göras innan Tina med familj kommer hit.
 
Så..skynda skynda!!
 

tummen upp

 
Äntligen har jag fått städat på det lilla kontoret. Köpte det här rostiga bläckhornet i en antikaffär för ett tag sen men har inte fått ordnings förns nu. Nu ser det lite mer städat ut här,hehe! Tvätten behöver jag inte ens nämna! I morn är det jobb och hur jag ska orka upp som vänt på dygnet, har jag ingen aning om. Jag kommer väl gå som en zombie hela dagen.
 
Hur har eran jul varit?
 

Idag är det söndag

Regnet det bara öser ner och jag är sååå trött på det nu. Igår var jag och tvättade bilen. Vägarna var torra och fina, så då tänkte jag att det är ju perfekt för en biltvättardag. En hel flaska med avfettning gick jag loss med på bilen för så jäkla genomskitig var den. Vad händer sen..REGN! Solen hade vart framme och vädret såg ju ändå ut att hålla i sig, suck!
Julen är på väg ut från vårat hem. Igår åkte granen ut med en jävla fart. Allt pynt borta utom i köket där gardinerna sitter uppe. Julen är slut för nu ska nya året firas in och jag tycker inte det hör ihop. Bling bling ska det vara till nyår.
Fanny kom in till oss i sovrummet förut. Jag och gubben har vart som två tonåringar senaste tiden. Klockan var väl 12 eller nått...
 
Fanny- Vad ska ni göra idag?
Vi- Vet inte..vadå?
Fanny- Jag är uttråkad..
Vi- Ligga i sängen..det är ju söndag.
 
Fanny- Ni har ju haft söndag hela veckan, suck!!
 
Nåväl, nu är jag uppe och vaken och ska kolla på en soffa hos grannen. Sen får vi se vad som händer och fötter.
 
 
 

Julafton

Godkväll alla ute i cyber-rymden! Hoppas ni haft en bra jul med nära och kära, go mat och många klappar. Här var det lugnt och gött med mat så alla storknade.
Lillskrutten var här en stund på förmiddagen. Sen åkte han iväg med sin pappa till farmor och farfar.
Bästa nallen fick han av morbror Ricky.
 
 
 
Nu ska jag slänga mig på soffan en stund och bara jäsa...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min husse


 
Hahahaha!! Rör inte min husse!! Så ser Flisan ut när hon sitter i Rickys knä. En riktig pappegris!
 
Snoret rinner värre än värst och natten har vart skit. Idag måste vi ut och handla och jag får väl ta en karta piller så jag orkar..suck! Regnet öser ner, så julstämningen är på topp
 
 
 En favorit på jul
 
 
 

Så..

..nu är den pyntad efter att ha fått stå opyntad i nästan en vecka. Klapparna ligger på plats och nu är det väl inte så mycket mer att göra än lite godis.
Den här supersöta lille tomten sov över här på lucia. Det blev lite sömn och mycket mys.  
 
Nu sitter jag här med jordens värsta förkylning...suck! Feber har jag och snorar som värsta värstaste. Hoppas nu att detta går över snabbt för jag ska ju orka julen.
 
Fanny överaskade med att ha städat köket idag...jippi! Sååååå skönt att slippa komma hem och se disk och kladdiga bänkar. Undrar om det är för att tomten kommer snart
 
 
 
 

så vill jag ha det

 
Godkväll i stugorna! Här sitter jag och planerar hur julgranen ska pyntas.  Vi ska ha en liten liten gran och jag vill ha snö på den. Har någon testat snöspray på gran?
 
 
 
 
 
 
 
 

Hur ska jag hinna...


... med allt jag ska göra innan jul!! Granen, maten, städa, jobba..suck! Jag tänker INTE jobba en enda röd dag i jul. Jag ska vara ledig och bara slappa. Det är enda tillfället jag får göra det.
I morn ska lillskrutten komma hit och mysa med mig. Undrar vad vi ska hitta på då
 
 

tisdagstrött

 
Slask, slask, slask! Kunde det inte fått stannat kvar den lilla snön som kom. Nu ska det regna och vara skitväder fram till jul tydligen...suck! Snart ska jag och Tina åka iväg på en hemlig tur. Det kan kanske bli lite julshopping också om vi hinner med. Ricky ska mecka med sin bil i garaget för vindrutetorkaren funkar inte, och det kan ju vara bra om den gör det.
 
Dags att byta om till anständiga kläder..
 

fotjakt

Odjuret på morgonpromenad i snön. Han är helt ointresserad av snö..tråkgubbe!
 
Motorvägen till Uddevalla i förmiddags när vi skulle till Ikea och Jula. Det gick inte fort på vägen och idag fick gubben köra medans jag satt och surfa på mobilen i godan ro.  Frukost på Ikea och sen shopping.
 
Nu på kvällen har alla klappar fått papper, rosetter och lappar. Det är bara granen som fattas och en jäkla julgransfot. Den gamla foten slängde vi för den orsakade en olycka i garaget...jag ville helt enkelt inte se den mer. Nu får vi ut på fotjakt!
 
 
 
 
 
 

kalles gran vill jag ha

Godkväll lördag! Det har vart en bra dag med loppisar och lite fönstershopping. Igår var jag och gubben i Göteborg och shoppade lite. Julklappar och lite smått och gott. Jag hittade jättefina julgardiner som jag satt upp idag. Allt var så jäkla billigt där vi var. 
 
GRAN! Jag har hittat granar som ser ut som Kalle Anka-granar! Jag måste ha en...
 

tisdag


Ingen jul utan hyacinter.
 
 
Och jag springer runt i såna här än...
 

Wrong turn...

...kan man nog säga! Höll på att smälla av när Annika hojtade till om att det satt skallar uppspikade på ett träd. Jaja, vi försökte väl ha lite roligt där en stund...
..HAHAHA!!
Nu är det pyntat här hemma och glögg har druckits. Ljusen brinner och det gör väl även hemmet snart enligt gubben..
 

RSS 2.0