why

 

Todilooo....
han kommer döda mig....

my home

En feltryckt tavla får pryda hyllan. Jag hade en oljemålning med guldram där förut.
Matsalsbordet
Ny tavlor och jag håller på att samla. Ska skaffa mer som ska sättas upp.
 
Sett från hallen...vilken röra!
 
Köket är en ännu värre röra. Där hamnar allt som blir över när jag grejar. Jaja, jag får ta och få ner det till källaren.
 
Nytt överkast och ny taklampa. Det är det enda som har ändrats här inne. Lampan är från Ikea och överkastet är från Ellos.
 
 
Han tillhör inventarierna...
 
Gå iväg....
 
Inte mycket att göra denna tråksöndag. Igår målade jag alla golvlisterna vita i v-rummet. Bara det fräschade upp stället. Hallen är snart klar och sen ska sovrumslisterna målas men jag vill ha nytt golv där inne först.
 
Nä nu blir det soffläge..
 
 

My car <3

Inget åka i detta skitväder som är nu. :(

Grattis på födelsedagen


God morgon eller förmiddag! Idag fyller sonen 22 och vi ska dit och fira honom en sväng innan han ska firas av sin kompisar. Herregud vad åren går. Jag minns den dagen som igår när han föddes. Solen gassade på och jag var ute med min pappa och plockade jordgubbar som en dåre. Kröp runt på det stora jordgubbsfältet men värsta magen och lite småvärkar. Jordgubbar skulle jag ha i massor med mig hem. Det var det enda jag tänkte på då. Rensade dom och la in dom i frysen, sen var det kört! 1½ senare var han född. Bråttom ut och han har bråttom än idag ;) Grattis min son på födelsedagen <3
Tråkigt att han får så kass väder bara

Regn och regn....
 

lite nyttig


Jag försöker att vara nyttig men det går inge bra. Mussli på morgonen och sen är det liksom kört. Jag köper inte mycket godis, eller jag köper sällan godis. MEN kondisbakelser surru, det kan jag smälla i mig lätt. Det är ju så gott!
 
Vädret är fortfarande kallt

onelegtwofeet

Sitter på balkongen med ett glas cider. Lite som after work...fast med två vänsterfötter...

bildbomb

Skruttis i sin nya stol
Jag vet att det är en katt där...
Midsommartanter
Blommade ut lagom till midsommar i vanlig ordning.
Midsommargött
Idag, behöver väl inte säga så mycket om det.
Lite instauppdatering.
 
Kallt och jävligt är det också...
 
 

My little pony


Godkväll i stugorna! Hoppas att ni haft en bra midsommar. Vi satt här som två antikviteter och kollade på antiques road trip...midsommar...
 
Idag har vi fotat bilen vid den ny prayjsade väggen. Sist vi fotade var det Super Mario och nu Alien. Städat på balkonerna har jag också hunnit med, bra bra! Annars är det stendött här. Det händer ingenting och hur kul är det. I morn är det jobb och sen på eftermiddagen ska jag göra färdigt tatueringen på ryggen.
 
Nu är det dags för odjuret att få sin kvällsrunda. Han står här och pyser med mulen...
 
 

äntligen

 
Nu sitter den där den ska! Min nya fina vägg är en fröjd för ögat. Den turkosa tapeten är ett minne blott. Som vanligt blev det grejer över när jag var klar... 

Snart...

 
...så är det ledigt! Jag försöker beta av jobben en efter en så det kan bli lite ledigt nångång. Kommunen fick ett samtal från mig idag och dom kopplade mig vidare till renhållningen, bra bra! Förklarade ungefär som jag skrev i bloggen...snarare exakt. Hon höll med mig, ännu bättre. Talade också om att jag vill inte slösa mina skattepengar på kommunalare som ska plocka upp skiten utan dom ska minsann städa upp själva. Hon höll med, skitbra! Nu ska jag se om högen försvinner...helst "hela" högen.
 
Sov sött...
 

lite uppdatering...

Sommar
Söndagstrött hele tin..
Den farliga men ack så vackra delen av kanalen i stan.
 
Söndagsfrullen
 
Jahapp, då är det snart midsommar då.  Vad ska vi göra, vi pensionärer som sitter som två uttorkade äppleskruttar. Jo det ska jag tala om att här blir det mat, dricka och tapetsering =D  Köpte mig en klänning på Gina som jag tänkte ha...när vi tapetserar. Lite fin får jag ju va. Så är det när inga ungar bor hemma men förhoppningsvis så kommer väl en av dem och sällskapar en stund.
 
Dags för surkärringen att gnälla av sig lite..
 
Det bor tiggare i våran fina skog och det där med att hålla rent vet inte dom vad det är. Deras specialitet är att skräpa ner och då menar jag s k r ä p a ner. Det ligger en hög med allt som dom släpat med till sina kojor och det ska tydligen ligga där och se illa ut. Jag har lärt mina barn att man slänger inte skräp på backen. Vi får böter om vi skräpar ner vi som bor här. Jag anser att orkar man släpa skiten uti skogen så orkar man fanimig att släpa tillbaka det man inte vill ha till det stället där det kom ifrån. Vad är skillnaden på dom och oss? Får dom böter? Nej! Får vi böter! Ja! Får vi tälta hej vilt vart vi vill? Nej? Och definitivt inte i ett naturvårdområde som dessa gör.
 
Detta är ett utdrag från Naturvårdsverket

Att tälta med ett par, tre tält under något dygn ingår i allemansrätten. Om ni däremot tältar i stora grupper med många tält behöver du be markägaren om lov. Då är risken för markskador och sanitära olägenheter större.

I nationalparker och naturreservat gäller särskilda regler som kan begränsa allemansrätten. I allmänhet är det inte tillåtet att tälta annat än på särskilt angivna platser. Det kan också vara tältförbud i hela området.

 

 

Det får bli ett samtal tror jag bestämt.....

Nog om detta!  Dags att krama kudden.

 
 

spikön

Idag har jag varit med Tina och lilleman  på barnens dag i stan. Hoppborgar, ponnysar, fikamys och duvor...
 
 
 

Det var mysigt att sitta där med småttingarna som klättrade, rymde och snodde varandras mat. Det var lite kallt i vinden när vi gick dit men sen slutade det att blåsa lite så då gassade solen på bra. En trött kille somnade i vagnen på väg mot stan. Jag lämnade sällskapet och åkte hem.
 
Nu på eftermiddagen har vi vart en sväng till kyrkogården och ja, jag får köpa nya blommor för dom mådde inte så bra. Nu är det dags för soffläge...
 
Favoritbilden i dag
 
 
 
 

dä va dä dä

You talking to me....
Försöker få till en bra bild och det gick ju sådär...
å där posar han ja...
Ursand, Bert Karlssons nya paradis. Jag håller mig till den lilla båthamnen runt hörnet.
En kall cider och ny klänning!
Det var allt från IG denna gången. Idag har jag kört studenter till balen i grannkommunen. Fasen vad svettigt det blev när den fina frisyren ínte fick blåsa sönder. Men fram kom dom och jag hoppas att dom får en bra kväll. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra...dammsuga...neee!
 
 

strålande dag

 

Snart är söndagen slut och denna söndag har varit en go söndag med sol och bara slappa. Vi skulle åkt till kusten  men det blev för sent. Istället blev det en kajkant vid Vänern. Funkade bra det med men det är väldigt sällan som jag badar i det kalla vattnet. Spelar ingen roll hur länge vattnet har värmts upp av sol och värme, det är alltid iskallt.
 
I morn ska det bli riktigt gött väder och såklart är det måndag...
 
 

Lite smått och gott...

...från några dagar tillbaks
 
Jag sitter och njuter av smärtan ;)
 
 
 
Skaraslättera..

Dagens IG-bild på systers pei...sötis!
 
Solen skiner och magen kurrar. Tror bestämt att jag får kolla vad som finns i kylen...
 
Instagram- Cecilia7373
 
 

en dag på travet

 
 
 
 

Strålande väder och trav! Kan det bli bättre. Gubben hade ingen tur men det hade jag. Låg och drog mig länge i sängen och ville inte gå upp för jag visste att vi inte hade planerat nåt. Helt plötsligt dräller gubben in i sovrummet och vrålar- Vi åker till Axevalla!! V4 är där idag...  Ok,tänkte jag. Så det var bara att masa sig upp och dra iväg. Efter lite felkörningar och tjabbel så kom vi rätt. Han litar på sin gps...jag föredrar vanlig traditionell karta!
 
 
Nu är vi hemma och det regnar...
 
 
 
 
 
 
 

Rompa


Detta är Oves favoritplats framför tvn. Det kan ju ramla ner nått från bordet...

Min going

Hittade en bild på gamle Ragnar. Han är så saknad!

 
 

RSS 2.0